"Feroviarii" au revenit pe loc de play-off. Bud și Omrani, așii lui Miriuță de la Chiajna

CFR a reușit să întoarcă scorul de pe tabelă după ce a fost condusă. Formația din Gruia începe cu dreptul returul Ligii 1 și înregistrează a șaptea victorie din campionat.

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 pe terenul Concordiei Chiajna, vineri seara, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Echipa lui Vasile Miriuță a obținut a doua victorie în fața ilfovenilor din acest sezon, după 2-0 în debutul campionatului.

MARC, ÎNVINS DIN NOU LA PUNCTUL CU VAR

Trupa lui Săndoi a deschis scorul prin Neluț Roșu (34), jucător care a făcut parte în trecut din lotul "feroviarilor". Mijlocașul de 23 ani a transformat o lovitură de pedeapsă obținută de Bogdan Bucurică, un alt fotbalist care a fost legitimat la CFR.

Este al treilea gol încasat de Traian Marc, din penalty, într-o singură săptămână. Goalkeeperul român a mai fost învins la punctul cu var de două ori, în eșecul de vinerea trecută cu Viitorul, 1-2.

BUD ȘI OMRANI, AȘII LUI MIRIUȚĂ DE LA CHIAJNA

CFR și-a revenit destul de repede, prin atacantul Cristi Bud (38). Vârful de 31 ani a fructificat o pasă primită de la Juan Carlos Ruiz. Bud a ajuns la cota 8 în acest sezon. În repriza secundă, golgheterul "vișiniilor" realizează dubla, dar reușita e anulată pe motiv de offside (65).

Billel Omrani a stabilit scorul final al partidei de la Chiajna (71). Franco-algerianul adus de la Olympique Marseille a reluat în plasa lui Drăghici o centrare de pe partea stângă a lui Camora.

După succesul cu ilfovenii, CFR Cluj urcă pe locul 4, cu 20 puncte și un golaveraj de 25-12. Actuala deținătoare a Cupei României are cel mai bun atac din campionat. Chiajna rămâne pe 11, cu 13 puncte și un golaveraj de 7-17.

Etapa viitoare, echipa lui Vasile Miriuță va evolua acasă cu FC Botoșani. Pentru Chiajna, urmează o deplasare la Voluntari.

CONCORDIA CHIAJNA - CFR 1907 CLUJ 1-2 (1-1)

Au marcat: Neluț Roșu (34, penalty)/ Cristi Bud (38), Billel Omrani (71)

Locație: Stadionul Concordia, Chiajna

Concordia Chiajna (4-4-2): Drăghia - Melinte (Buleică 75), Albu, Tincu, Bucurică - Grădinaru (Asanache 52), Bărboianu (Constantinescu 44), Costin, Serediuc - Roșu, Pena

Rezerve: Voicu, Constantinescu, Asanache, Cristea, Buleică, Mamele, Feussi

Antrenor: Emil Săndoi

CFR 1907 Cluj (4-2-3-1): Traian Marc - Andrei Peteleu (Păun 41), Larie, Horj, Mario Camora - Filipe Nascimento, Rus - Tiago Lopes, Juan Carlos (Omrani 59), Nouvier - Cristi Bud (Mureșan 81)

Rezerve: Mincă, Mureșan, Chiriță, Negruț, Gomelt, Păun, Omrani

Antrenor: Vasile Miriuță

Cartonașe galbene: Răzvan Tincu, Tiberiu Serediuc/ Andrei Peteleu, Cristi Bud

Arbitri: Ovidiu Hațegan (centru), Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe (tușă), Cătălin Popa (rezervă)

Comenteaza