"Feroviarii" au renunțat la proteste și au plecat la Botoșani

Fotbaliștii CFR-ului au plecat în această dimineață spre Moldova, unde mâine o vor întâlni pe FC Botoșani.

După câteva zile de proteste și confuzie, jucătorii CFR-ului au lăsat de la ei și au plecat astăzi la Botoșani. Partida e programată mâine, la ora 18:00, în direct la Look TV.

"Jucătorii mei sunt neplătiți de 4-5 luni. Nu se poate așa ceva! În ritmul ăsta nu știu cine va face deplasarea la Botoșani. Nu ai bani? Nu te înscrii în campionat și la revedere! Mai bine punem lacătul și ne vedem fiecare de treabă", a "tunat" Vasile Miriuță la finalul meciului pierdut etapa trecută, acasă, cu FC Brașov (2-1). 

A fost o săptămână tensionată la CFR, una în care Miriuță și jucătorii au primit două zile libere, timp în care șefii din Gruia au dus greul, încercând rezolvarea problemelor stringente. Mini-vacanța forțată a "feroviarilor" nu a adus nici o schimbare, conturile au rămas goale, nervii au escaladat, astfel că fotbaliștii au refuzat antrenamentele normale. În condițiile date, ei au fost cât pe ce să boicoteze partida, Miriuță luând în calcul varianta de a merge în Moldova cu juniorii. Apoi, s-a vorbit despre posibilitatea deplasării doar în ziua jocului, după un drum lung și istovitor, cu autocarul.

După noi întrevederi, spiritele s-au calmat. Jucătorii au acceptat să meargă astăzi la Botoșani, dar amenință cu noi proteste dacă nu-și vor încasa banii nici în perioada următoare. 

Pentru meciul de mâine, antrenorul CFR-ului nu va putea conta pe Ivanovski, suspendat. În schimb, Susic revine după suspendare și ar putea fi titular cu echipa lui Leo Grozavu.

 

Datorii, litigii și emoții cu licența

Pe lângă tevatura din ultimele zile, CFR rămâne sub spectrul datoriilor istorice din "era" Paszkany și a litigiilor cu foștii jucători. Mai mult, echipa riscă să nu primească licența dacă nu va face dovada tuturor plăților până la 31 martie 2015. 

 

Programul etapei a XIV-a

Astăzi

ASA Tg. Mureș - Gaz Metan Mediaș

Dinamo București - Viitorul Constanța

Mâine

FC Brașov - Pandurii Tg. Jiu

FC Botoșani - CFR Cluj

"U" Cluj - Petrolul Ploiești

Duminică

CSMS Iași - CSU Craiova

Oțelul Galați - Astra Giurgiu

Concordia Chiajna - Steaua București

Luni

Rapid București - Ceahlăul Piatra Neamț

 

Comenteaza