FED Cup fără Halep și Cîrstea la Cluj

FED Cup fără Halep și Cîrstea la Cluj

Renunţarea Simonei Halep la prezenţa în echipa de FED Cup a României pentru meciul de la Cluj cu Rusia i-a făcut pe mulţi să se gândească la Sorana Cîrstea, 29 de ani, locul 74 WTA.

Retrasă din echipă şi pentru că s-a simţit dată la o parte după ce Halep a devenit cea mai bună din lume şi liderul echipa naţionale, Sorana nu are de gând să revină vreodată în echipă. Chiar a fost categorică atunci când a fost întrebată despre această variantă. Iar răspunsul ei lasă de înţeles că a fost contactată şi de cei de la FR Tenis, care au dorit să vadă dacă este disponibilă.

”Nu! E o decizie venită pe o bază. Am jucat foarte mulți ani pentru România și am dat tot ce am avut mai bun. Acum vreau să las locul celor care sunt pregătite să ajute România mai departe. Am fost întrebată, dar am gândit bine când am luat decizia și nu mă mai întorc”, a mai spus Sorana pentru Prosport.

Sorana Cîrstea a început excelent Australian Open 2020, cu o victoria împotriva Barborei Strycova, 6-2, 7-6 şi o va întâlni în turul II pe Cori Gauff, 15 ani, locul 67 WTA, noua senzaţie a tenisului feminin. Gauff a eliminat-o acum pe Venus Williams.

Comenteaza