Fed Cup. Boc susţine că meciul Franţa - România se va juca la Nisa

Fed Cup. Boc susţine că meciul Franţa - România se va juca la Nisa

Primarul oraşului Cluj-Napoca a spus că, din informaţiile sale, meciul cu Franţa din semifinalele Fed Cup se va juca pe Coasta de Azur.

"Am aflat că nu se joacă la Paris, ci că se joacă la Nisa. Aşa că acum o să căutăm mijloace de transport. Aici ne-am mobilizat cu autocarul, am venit frumos, ne-am rezervat hotel. Parcă am citit eu undeva sau am aflat când eram în autocar. Nu e deja oficial? Mi s-a părut că e deja oficial. Dar vom vedea, n-aş vrea să confirm. Mie aşa mi-a rămas în minte. Sau parcă am auzit o discuţie, nu mai ştiu...", a spus Emil Boc, pentru ProSport.

Franţa are o strategie clară când vine vorba despre meciurile de Fed Cup de pe teren propriu. Echipa a făcut un adevărat tur al oraşelor, oferind posibilitatea fanilor din diferite zone ale ţării de a urmări cele mai bune jucătoare de tenis, pe viu. Din 2010 până în prezent, Franţa a jucat de 11 ori pe teren propriu şi a vizitat 10 oraşe, Besançon fiind singura destinaţie care a găzduit două meciuri ale Franţei. De remarcat faptul că de fiecare dată Franţa a ales să joace în sală, chiar şi pentru meciurile din aprilie.

Semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România se va juca în 20 şi 21 aprilie.

Comenteaza