FCSB – CFR Cluj. “Feroviarii” se pregătesc de un derby fără presiune pe terenul vicecampioanei

FCSB – CFR Cluj. “Feroviarii” se pregătesc de un derby fără presiune pe terenul vicecampioanei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși s-au luptat întreg sezonul pentru titlul din Liga 1, cele două formații vor disputa duminică un joc care nu mai poate schimba situația celor două în clasament.

Ajuns să dinvă un clasic al fotbalului românesc în ultimii ani, jocul dintre CFR și FCSB naște din ce în ce mai multe orgolii. Totuși, partida din ultima etapă a play-off-ului va fi una fără miză, după ce clujenii și-au acontat deja titlul în runda precedentă. Jocul este doar unul de palmares și contează doar pentru suporterii celor două formații. În plus, tehnicianul CFR-ului, Dan Petrescu a anunțat deja că va folosi o formula mai puțin obișnuită pe Național Arena, după ce i-a lăsat pe cei mai importanți jucători să plece în vacanță.

Niciuna dintre cele două echipe nu a cunoscut gustul înfrângerii în ultimele cinci jocuri de campionat și ambele speră să își îmbunătățească recordul. CFR a înregistrat patru victorii și o remiză, în timp ce FCSB și-a trecut în palmares trei succese și două egaluri. În ultimele cinci dueluri directe, remiza a fost rezultatul preferat, fiind înregistrată de patru ori, iar singurul succes a fost de partea formației din Gruia, la finalul anului trecut.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, 19 mai, de la ora 20:30, pe Național Arena.

 

Comenteaza