Video FCSB – CFR Cluj 0-2. Itu și Susic îi păstrează pe “feroviari” în lupta pentru titlu

FCSB – CFR Cluj 0-2. Itu și Susic îi păstrează pe “feroviari” în lupta pentru titlu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii au reușit să se impună pe terenul roș-albaștrilor, scor 2-0, iar finala campionatului se va juca luni, la Craiova.

VEZI LA FINAL CELE DOUĂ GOLURI

Campionii au început în forță duelul de pe Național Arena și au presat încă din primele minute. Trupa condusă de pe bancă de Valeriu Bordeanu a pus presiune pe gazde, însă ocaziile au fost puține. După aproape un sfert de oră, Costache a șutat din unghi, însă Vlad a reușit să respingă (12). Treptat jocul s-a echilibrat, iar presiunea “feroviarilor” a scăzut în intensitate. Atât jucătorii de bandă, cât și Omrani au fost lipsiți de inspirație în fața porții. 

După mai bine de o jumătate oră de joc, clujenii au avut o dublă ocazie, când au lovit de două ori bara porții lui Vlad la aceeași fază (33). Până la pauză, jocul a fost unul calm, iar ambele formații păreau afectate de oboseală. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Actul secund s-a desfășurat după același scenariu. CFR Cluj a avut inițiativa, însă prima ocazie a reprizei le-a aparținut gazdelor. Dumitru a șutat din maringea careului, însă Arlauskis a respins de lângă bară (60). “Feroviarii” au răspuns prin Hoban, care a fost aproape de gol, după o lovitură de colț (65). Apoi, nou intratul Itu a șutat puternic de la distanță și l-a pus în dificultate pe Andrei Vlad.

Ultimele cinci minute de joc au fost de vis pentru clujeni. Susic a deschis scorul în minutul 85, cu o lovitură de cap. Câteva momente mai târziu, itu a reușit să pătrundă în careu și l-a învins și el pe Vlad și a stabilit scorul final, 2-0.

Echipele de start: 

FCSB: Vlad - Crețu (Pantea '46), Cristea, Miron, Panțîru - Moruțan (Pandele '46), Perianu, Vînă - Niță, Istrate, Dumitru 

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Burcă, Cestor, Camora - L. Aurelio (Itu '63), Hoban, Deac - Joca (Chipciu '8, Golofca '88), Omrani (Rondon '63), Costache (Pereira '63)

Min. 86 - Gol Susic (0-1) 

Min. 88 - Gol Itu (0-2)

Comenteaza