Farul cu ocaziile, CFR cu golul. Campioana a câștigat un nou meci în stilul caracteristic

Farul cu ocaziile, CFR cu golul. Campioana a câștigat un nou meci în stilul caracteristic
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus la limită în fața elevilor lui Gheorghe Hagi, scor 1-0, în runda cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1. 

Cu o echipă formată în bună măsură din adolescenți, trupa de la malul mării a avut inițiativa în startul partidei din Gruia. Prima ocazie a meciului a venit în minutul 8, când Pitu l-a pus la încercare pe Letica cu un șut din lovitură liberă.

Portarul campioanei a fost în continuare cel mai activ "feroviar", reușind să apere în situație de 1 la 1 cu Moldoveanu (23), iar mai apoi a salvat de pe linia porții la șutul lui Grameni (27).

Abia în ultimele 10 minute ale reprizei clujenii au amenințat poarta lui Aioani, când Deac l-a întins serios pe internaționalul român cu o execuție din mijlocul careului (36). Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 0-0.

Deși Dan Petrescu a introdus forțe noi în ofensivă, CFR Cluj a întâmpinat în continuare probleme în fața apărării Farului. Jocul s-a disputat mai mult la mijlocul terenului, iar intrările la limita regulamentului nu au lipsit.

În cele din urmă, la jumătatea reprizei secunde, Omrani a luat o acțiune pe cont propriu și i-a centrat lui Birligea, care l-a învins pe Aioani cu o lovitură de cap (67).

Imediat după gol, campioana a făcut pasul înapoi și a închis fiecare culoar. Elevii lui Dan Petrescu au gestionat bine finalul de meci și au reușit să obțină cele trei puncte.

Comenteaza