Fără sancţiuni la “U” Mobitelco: “Trebuie să ne revenim!”

Fără sancţiuni la “U” Mobitelco: “Trebuie să ne revenim!”
Preşedintele executiv al campioanei “U” Mobitelco, Mircea Cristescu, a declarat că nu va recurge la sancţiuni financiare după înfrângerea pe care baschetbaliştii au suferit-o luni în fieful Energiei Rovinari (80-70), rezultat care i-a adus pe locul 4 în Divizia A.

El a adăugat că jucătorii trebuie să depăşească repede pasa proastă pe care o traversează, în condiţiile în care săptămâna viitoare vor înfrunta liderul Gaz Metan Mediaş.

"U" Mobitelco a început cu stângul seria "finalelor", după cum o denumea însuşi tehnicianul Marcel Ţenter, cedând şi returul cu Energia Rovinari. După a şaptea înfrângere a sezonului regulat, oficialii campioanei au admis că echipa suferă în special în partea a doua a meciurilor, dar, cu toate acestea, sancţionarea baschetbaliştilor nu reprezintă cea mai înţeleaptă soluţie. "Am făcut un joc poate mai complet, în care am comis greşeli mai puţine, dar nu ne-am concentrat în momentele importante ale meciului, faţă de ei, care au marcat aproape tot în sfertul 4. Nu avem aceeaşi calitate a jocului cu care s-a obişnuit publicul nostru, dar nu putem să îi sancţionăm tot timpul pe jucători. Trebuie să ne revenim cât mai repede, să câştigăm, mai ales că după meciul cu Politehnica Iaşi urmează cel cu Gaz Metan Mediaş", a declarat Cristescu pentru ZIUA de CLUJ.

În altă ordine de idei, el a infirmat zvonurile apărute ieri pe unul dintre site-urile centrale de baschet, potrivit cărora între Mircea Cristescu şi sârbul Vladimir Mijovic ar fi apărut anumite disensiuni după înfrângerea cu BCM Piteşti. Contra Energiei, locul acestuia a fost luat de Phillip Jones. "Nu sunt în conflict cu absolut nimeni de la echipă. E prestaţia lui Mijovic de vină pentru faptul că nu a jucat cu Energia. Există tot felul de guri rele care nu doresc decât să ne afecteze, dar nu vor reuşi acest lucru", a încheiat oficialul clubului. "U" Mobitelco va evolua sâmbătă în fieful formaţiei Politehnica Iaşi, ultima clasată în Divizia A după retragerea celor de la CS Otopeni.

 

 

Comenteaza