Fanii dinamoviști prezenți în Gruia, deși au fost interziși pentru cinci etape

Fanii dinamoviști prezenți în Gruia, deși au fost interziși pentru cinci etape
| Foto: telekomsport.ro

Suporterii “Câinilor roșii” au fost lăsați în tribunele stadionului “Dr. Constantin Rădulescu” și și-au continuat războiul cu conducerea formației din capitală.

Deși au fost interziși pentru următoarele cinci deplasări ale lui Dinamo, suporterii alb-roșilor au fost prezenți în Gruia pentru a-și susține echipa, dar și pentru a continua războiul cu cei din conducerea echipei. Fanii au stat în sectorul rezervat galeriei oaspete și nu au avut voie să poarte vreun însemn al clubului din capitală.

Printre dinamoviști s-au aflat și suporteri ai Universității Cluj, fiind de notorietate relația dintre cele două galerii. Fanii și-au susținut echipa pe toată durata partidei, dar au existat și momente tensionate. Dinamoviștii au aruncat în teren mai multe petarde, fiind amenințați cu evacurarea în repetate rânduri.

“Eu trăiesc cu alte amintiri, când suporterii veneau şi încurajau echipa, inclusiv când eram eu jucător. Spuneau Sebi Moga Lombardo, Dănciulescu Del Piero şi te simţeai fotbalist. Eu trăiesc cu acele amintiri. Nu ştiu ce vor să facă suporterii care sunt acum”, a spus la finalul partidei secundul Sebastian Moga, pentru Telekom Sport.

Tehnicianul a fost completat de Deian Sorescu. “Au multe frustrări cu ce se întâmplă, de ce se întâmplă lucrurile acestea şi trebuie să mergem să le răspundem şi să le mulţumim că vin mii de kilometri să ne susţină la fiecare meci”, a precizat fotbalistul “Câinilor roșii”.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo s-a încheiat cu victoria “feroviarilor”, scor 1-0. Unicul gol a fost marcat de Billel Omrani, din penalty.

Comenteaza