Falub va folosi tot ce are mai bun în duelul cu Dinamo: ”De ce să nu-i eliminăm?”

Falub va folosi tot ce are mai bun în duelul cu Dinamo: ”De ce să nu-i eliminăm?”
Adrian Falub va folosi cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziție în meciul cu Dinamo, din optimile Cupei României, care va avea loc în această seară (Cluj Arena, 20:30). Antrenorul lui ”U” Cluj își va lua măsuri de precauție și împotriva vedetei ”alb-roșilor”, Adam Nemec.

Falub crede, însă, că Dinamo pleacă cu prima șansă în meciul de pe Cluj Arena.

"Pentru noi, e important că am ajuns aici. Întâlnim o echipă de tradiție din România. Chiar dacă nu trece printr-o perioadă bună, Dinamo are jucători foarte valoroși și ne va fi greu. Vom încerca să le facem față și, de ce nu, să-i eliminăm.

Ei sunt favoriți, au o echipă superioară, ca ritm de joc și tot ce înseamnă competiție. Noi suntem în Liga a III-a, iar ei în Liga 1. Când joci cu Dinamo, e normal să folosești cei mai buni jucători. Meciul de mâine contează pentru noi. Cred că vor veni mulți oameni la stadion și dacă lăsăm o impresie bună, pentru ei ar fi un lucru extraordinar", a declarat antrenorul lui "U" Cluj, Adrian Falub.

Tehnicianul "Șepcilor roșii" își va lua măsuri de precauție împotriva celui mai bun jucător de la Dinamo, Adam Nemec. Sezonul trecut, atacantul slovac a înscris 11 goluri pentru "alb-roșii", fiind pe locul 2 în clasamentul golgheterilor din Liga 1. În actuala ediție de campionat, Nemec a marcat 2 goluri.

"Va trebui să blocăm punctele forte pe care le are Dinamo și apoi să vedem ce putem face noi ca să îi surprindem. Nemec este unul dintre jucătorii importanți, poate cel mai bun vârf din România. Nu degeaba îl dorește și Steaua, și cred că va trebui să ne luăm măsuri împotriva lui. Dar Dinamo are jucători valoroși pe toate posturile, pe benzi sunt periculoși. Nu cred că trebuie să schimbăm sistemul. Cred că trebuie să-i blocăm și apoi să vedem ce putem face noi când avem mingea", a adăugat Falub.

Adrian Falub a mai spus, de asemenea, că promovarea în Liga a 2-a rămâne obiectivul principal pentru acest sezon. În acest moment, "U" Cluj este liderul Seriei a V-a din Liga a III-a, cu 32 puncte. Dinamo este pe 7 în Liga 1, cu 27 puncte.

"Campionatul este cel mai important. Cu Dinamo o să mai jucăm în optimile Cupei, sunt sigur că vom putea. Dar dacă facem un pas greșit, va fi dificil să promovăm. E o competiție foarte strânsă în Liga a III-a. Suntem la două puncte în fața locului 2 (Performanța Ighiu - n. red.) și avem o singură înfrângere".

"U" Cluj - Dinamo se joacă miercuri, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. Partida va fi transmisă în direct la Pro X, Digisport și Telekom Sport.

Comenteaza