Falub, după transferul lui Tamaș: “Ne-am pierdut din identitate în ultimul timp, însă lumea trebuie să învețe să ne respecte”

Falub, după transferul lui Tamaș: “Ne-am pierdut din identitate în ultimul timp, însă lumea trebuie să învețe să ne respecte”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității Cluj s-a declarant încântat de mutarea reușită de formația sa pe piața transferurilor.

Aducerea lui Tamaș alături de “studenți” ar putea fi un punct de cotitură pentru viitorul clubului. Atât Daniel Stanciu cât și antrenorul Adrian Falub au explicat cât de important ar putea fi fundașul în strategia pe care o pregătesc pentru ajungerea în Liga 1.

“Sunt fericit și cred că am făcut un transfer foarte bun. Am început o construcție în iarnă pe care vrem să o cotinuăm. Din punctul meu de vedere, Tamaș, Chivu și Marius Constantin sunt cei mai buni fundași centrali care au jucat în România în ultimii 25 de ani.

Când am început construcția am zis că o să avem mulți jucători crescuți aici. Ei sunt foarte tineri și lângă ei avem nevoie de niște fotbaliști care să fie un exemplu pentru ei. L-am pierdut pe Mureșan, dar l-am adus pe Gabi Tamaș. Noi nu suntem orice club în această țară. Trebuie lumea să învețe să ne respecte. În ultimul timp, într-adevăr, ne-am pierdut din identitate și credibilitate, dar suntem “U” Cluj. Asta trebuie să învețe toată lumea.  

Din punct de vedere fotbalistic, cred că Tamaș mai are multe de spus și eu cred în el ca și jucător. În legătură cu viața extrasportivă nu putem ascunde ce a făcut de-a lungul anilor, iar dacă el a venit aici și va avea derapaje vor fi responsabilitatea mea.

La “U” Cluj au fost iubiți portarii, jucătorii precum Tim Câmpeanu, fotbaliști de geniu sau fundașii care își dădeau viața pe teren, precum Sisi. Acesta e genul de jucători care sunt iubiți aici și cred că Tamaș are aceste caracteristici. Totul depinde de noi, să avem rezultate”, a spus Adrian Falub.

Antrenorul echipei clujene a vorbit și despre țintele din perioada de transferuri. “Vrem să mai aducem jucători, să completăm lotul. Am vorbit cu Sepsi și avem o înțelegere să se pregătească cu noi și să vedem în ce stare se află. Suntem obligați să aducem atacanți, vreau să aducem cel puțin doi jucători pe această poziție”, a declarat Falub.

 

Comenteaza