Falub, despre posibila venire a lui Daniel Stanciu: ”Nu refuz colaborarea, dar deciziile sportive îmi aparțin”

Falub, despre posibila venire a lui Daniel Stanciu: ”Nu refuz colaborarea, dar deciziile sportive îmi aparțin”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Tehnicianul Universității Cluj susține că își odrește să se ocupe de toate aspectele sportive ale echipei atât timp cât va face parte din organigrama clubului.

După ce în ultimele zile s-a vorbit depsre o posibilă venire a lui Daniel Stanciu la Universitatea Cluj, Adrian Falub a clarificat situația din club. Managerul clubului clujean susține că își dorește să se ocupe de tot ceea ce are legătură cu latura sportivă a clubului, indiferent cine va sosi la echipă. În plus, Falub promite că va promova alături de “studenți”, după ce a schimbat strategia dezastruoasă din vară.

”Atât timp cât voi fie eu la echipă, eu voi lua deciziile în plan sportiv. Am venit să duc echipa în Liga 1 și o voi duce. Vreau să fac altfel lucrurile decât s-au făcut până acum, e clar că s-a greșit în vară strategia, dar vom duce echipa în Liga 1. Eu nu cer garanții când vin la “U” Cluj. Am vorbit cu președintele, am semnat un contract, dar când am bătut palma cu el a fost mai mult decât un contract. Întotdeauna când am venit am schimbat lucrurile aici. A rămas tot timpul ceva în urma mea și așa voi face și acum, dacă voi fi lăsat.

Eu lucrez cu oricine, nu pot decide din punct de vedere adminstrativ. Pot să lucrez cu Daniel Stanciu și cu oricine, nu refuz colaborarea, dar deciziile sportive îmi aparțin. E normal să apară speculații. Tot timpul sunt oameni care așteaptă să avem rezultate proaste ca să poată să intervină. Eu am lucrat cu Stanciu, iar pe Tavi Abrtudan îl iubesc, e ca și copilul meu. Eu îmi doresc ca el să facă parte din organigrama acestui club”, a declarat Falub.

Comenteaza