Vasu, DEMISIA! Explicațiile președintelui CS U Cluj după ce a fost fotografiat lângă stema CFR-ului: "Poza este făcută într-o locație a Direcției Județene pentru Sport"

Vasu, DEMISIA! Explicațiile președintelui CS U Cluj după ce a fost fotografiat lângă stema CFR-ului: "Poza este făcută într-o locație a Direcției Județene pentru Sport"
| Foto: facebook.com/Sepcilerosii1919

Ovidiu Vasu a comentat apariția unei fotografii în care discută cu Eduard Novak, ministrul Sportului, iar în fundal e vizibilă stema clubului din Gruia.

În timpul vizitei lui Eduard Novak la Cluj-Napoca, președintele CS U Cluj a fost fotografiat în apropierea stemei celor de la CFR Cluj. Ovidiu Vasu a explicat că imaginea a fost surprinsă într-o locație a Direcției Județene pentru Sport și nu are nicio legătură cu clubul pe care îl conduce.

"Poza este făcută într-o locație a Direcției Județene pentru Sport. Suporterii ar trebui să se uite mai atent. Acolo a fost prezent directorul CS U Cluj, directorul CSM, reprezentanți ai Direcției de Sport și Florin Bercean, vicepreședinte al Federației de Judo. Dacă poza era făcută din alt unghi se vedeau Nadia Comăneci, Alina Dumitru și alți campioni olimpici", a spus Ovidiu Vasu pentru ZIUA de Cluj.

Suporterii Universității Cluj au publicat imaginea și i-au cerut demisia președintelui de la CS U Cluj și l-au acuzat de desconsiderarea valorilor clubului pe care îl conduce.

"Demisia Vasu!

Pe peretele unei încăperi unde se întâlnesc reprezentanții CS Universitatea Cluj și ministrul sportului este agățat preșul de șters picioare! Este impardonabil să folosești o astfel de încăpere când tu ești gazdă și pretinzi că reprezinți valori și principii sănătoase, precum cele ale Universității Cluj, nu minciuna, escrocheria și hoția.

Sunt lăudate realizări deosebite ale conducătorului CSU și medalii la scrabble, când de exemplu sporturile de echipă, baschet, rugby, handbal, volei, feminin și masculin deopotrivă sunt la pământ ca organizare, evoluție, viziune de viitor și se zbat rușinos în mediocritate.

Ce caută sigla aia jegoasă pe peretele unei încăperi unde reprezentanții Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca sunt gazde?! Asta în condițiile în care băieții de la rugby, de la baschet U-BT și de la fotbal FC Universitatea Cluj mai produc emoție în oraș, iar simbolul ce-l poartă cu sfințenie pe piept este sfidat și desconsiderat de ăia a căror siglă o aveți la loc de cinste în încăperea unde voi găzduiți o întâlnire oficială.

Demisia Vasu, învelește-te în culorile alea de pe perete și îngroapă-te în cocină! Caracterul putred și desconsiderarea valorilor Universității Cluj-Napoca te recomandă.

Cluj-Napoca doar în Alb și Negru!", a fost mesajul transmis de Șepcile Roșii.

Comenteaza