Experiența, principalul avantaj al “feroviarilor” în lupta pentru titlu: “Ca gestiune a tensiunii, CFR Cluj este nr. 1”

Experiența, principalul avantaj al “feroviarilor” în lupta pentru titlu: “Ca gestiune a tensiunii, CFR Cluj este nr. 1”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un fost jucător al campioanei susține că modul în care fotbaliștii echipei din Gruia gestionează meciurile importante ar putea fi decisiv în cursa pentru trofeul Ligii 1.

Trecut pe la toate cele trei formații care se luptă pentru titlu, CS U Craiova, FCSB și CFR Cluj, Ionuț Rada a analizat plusurile și minusurile fiecărei formații în cursa pentru campionat. Fostul fundaș consideră că experiența jucătorilor de la CFR Cluj s-ar putea dovedi decisivă în înfruntarea dintre cele trei cluburi.

“Va fi un campionat frumos dacă cele trei echipe vor continua așa și se vor bate până în ultima etapă pentru titlu. E clar că diferența o face experiența și meciurile jucate sub presiune.

Am spus că la CFR s-a terminat o generație, dar vedem din nou o reacție a acestor jucători. Ce s-a construit acolo este foarte important și se vede în meciurile tari din campionat. FCSB și Craiova au momente foarte bune, i-am văzut în meciurile din campionat, însă au momente în meciurile directe în care vedem slăbiciunea celor două echipe.

Poate Craiova și FCSB au jucători la nivel mai bun decât cei de la CFR, dar ca joc, ca gestiune a momentului, a tensiunii, CFR Cluj este nr. 1. Ce este de apreciat la FCSB este că joacă cu 5-6 jucători sub 21 de ani și asta este un lucru foarte bun pentru fotbalul din România și pentru echipa națională.

De cealaltă parte, Craiova îl are din nou la cârmă pe Corneliu Papură, care încearcă să-și continue munca. El cunoaște foarte bine academia de la club, știe ce jucători are, iar jucătorii știu ce iși dorește el, dar atât FCSB, cât și Craiova trebuie să lucreze foarte mult, sunt ușor dezorganizate în acest moment”, a spus Ionuț Rada la Pro X.

Comenteaza