Exodul continuă. Alți doi jucători pleacă din Gruia

Exodul continuă. Alți doi jucători pleacă din Gruia
Pentru o parte dintre fotbaliștii CFR-ului, partida cu CSU Craiova a fost ultima în tricoul alb-vișiniu.

După Aitor Monroy, fosta campioană este pe cale să-și piardă golgheterul. Asaltat cu oferte, majoritatea din străinătate, Gregory Tade și-a chemat impresarul la Cluj și doar o minune l-ar determina să-și continue aventura la CFR, asta deși contractul său expiră abia în vara anului 2016.

"Agentul meu e aici, la Cluj, avocatul meu va veni și el. Vom analiza orice propunere. Vreau să joc fotbal în condiții bune, iar dacă oferta va fi benefică pentru toată lumea, voi pleca. Mi-ar plăcea să fiu alături de echipa națională a Coastei de Fildeș la Cupa Africii pe Națiuni. Ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi de Crăciun", a declarat vârful de 28 de ani, care le-a făcut o promisiune fanilor din Gruia. 

"Nu voi pleca la Steaua, Astra sau Petrolul", le-a transmis Tade. 

Lista plecărilor e completată de "Messi al Georgiei". Chanturia se va întoarce mai devreme în Serie A, la Hellas Verona, echipă de la care venise în România sub formă de împrumut. 

"Sunt fericit că am petrecut aici trei luni. A fost o experiență bună pentru mine. Așa cum am mai spus-o, am avut succes alături de coechipieri, alături de antrenorii Miriuță și Dican. A fost o perioadă bună la CFR și sper să ne mai vedem în viitor", a sunat mesajul de rămas bun al lui Chanturia. 

Săptămâna aceasta se anunță decisivă pentru viitorul CFR-ului. Președintele Iuliu Mureșan a anunțat la banchetul de final de an că negocierile cu un fond de investiții din Elveția sunt pe ultima sută de metri. Chiar și așa, unii jucători rămân sceptici.

"Legat de promisiunile domnului preşedinte, oricum s-a vorbit de mult timp deja, am puţine speranţe că se vor realiza. Din fericire, vine vacanța. Mergem acasă, ne odihnim și apoi ne gândim în ce condiții ne vom întoarce", a declarat portarul Mario Felgueiras, pentru stiridesport.ro.

Restanțele salariale ale fotbaliștilor ajung la 6 luni, iar clubul e lovit din toate părțile, CFR pierzând în instanță diverse procese cu alte echipe și foști jucători.

12 goluri a marcat Tade pentru CFR. Zece în Liga I și alte două în Cupa României.

18 milioane de euro e valoarea actuală a lotului CFR-ului (incluzând fotbaliștii care au plecat sau care urmează să părăsească echipa), potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

 

 

Comenteaza