Eugen Neagoe, pregătit de un nou derby cu CFR: "Sper să fie un joc spectaculos. Ne dorim să surprindem"

Eugen Neagoe, pregătit de un nou derby cu CFR: "Sper să fie un joc spectaculos. Ne dorim să surprindem"
| Foto: FC Universitatea Cluj

După întâlnirea din grupele Cupei României, "studenții" și "feroviarii" se întâlnesc din nou, de această dată în etapa a 15-a din Superligă.

După o așteptare de 7 ani, fanii clujeni au parte de două derby-uri într-un interval de câteva zile. Primul meci dintre Universitatea și CFR, din Cupa României, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Duminică, cele două rivale vor fi din nou față în față, de această dată în runda cu numărul 15 din Superliga României.

Eugen Neagoe este optimist înaintea partidei, așteaptă un joc spectaculos și speră că la final elevii săi vor ieși învingători de pe teren. În plus, tehnicianul a recunoscut că îi pregătește și surprize lui Dan Petrescu.

"Chiar dacă a fost un joc în Cupă, consider că a fost prima repriză împotriva CFR-ului. Ne așteaptă duminică repriza a doua, un joc la fel de important. Cred că puteam să obținem mai mult ieri, dar deja e istorie.

Mi-aș dori ca duminică să obținem victoria, cele trei puncte ne vor fi de mare ajutor. Sper ca jucătorii să fie apți din punct de vedere medical, în mare lucrurile sunt în regulă.

Sper să fie la fel de mulți suporteri. Atmosfera va fi la fel, dacă nu chiar mai frumoasă decât la meciul de Cupă. Sper să decurgă jocul normal, să fie un joc spectaculos, să marcăm mai multe goluri decât CFR, iar în tribună să nu fie evenimente. Mi-aș dori ca suporterii să fie alături de noi, ne dau o viteză în plus.

Încercăm la fiecare partidă să pregătim ceva nou, să surprindem adversarul. Ne dorim să surprindem și duminică, rămâne de văzut dacă vom fi reuși și dacă băieții vor putea să pună în practică ceea ce discutăm.

Sunt convins că vor să meargă mai departe în cupele europene, dar sunt la fel de convins că și duminică își doresc să câștige. Nu aș vrea să le dăm ocazia să se bucure la finalul partidei", a declarat Eugen Neagoe în conferința de presă premergătoare jocului din Superligă.

Partida dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj este programată duminică, 23 octombrie, de la 21:00.

Comenteaza