Şepcile Roşii: "E 8 Martie, dar sunt plecat în deplasare. La mulţi ani, mamă! Ţi-am lăsat pe masă o floare!"

Şepcile Roşii: "E 8 Martie, dar sunt plecat în deplasare. La mulţi ani, mamă! Ţi-am lăsat pe masă o floare!"
| Foto: https://www.facebook.com/Sepcilerosii1919

Galeria Universităţii Cluj a ajuns în Voluntari, Ilfov şi e pregătită să îi susţină pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău în lupta pentru un loc play-off în SuperLiga. 

Cei peste 1.000 de clujeni din galeria lui "U" Cluj care au făcut deplasarea în Ilfov şi a căror inimă vibrează în alb şi negru transmit un mesaj puternic înaintea partidei cu FC Voluntari: "TREBUIE SĂ FACEM ISTORIE!"

"E momentul să ne arătăm susținerea până la capăt și dincolo de el! Numai "U"! Pentru Radu!", mai scriu Şepcile Roşii 1919 pe pagina de Facebook

Având în vedere că nu e primul meci în deplasare care a fost programat exact în ziua de 8 Martie, Sepcile Roşii au rememorat momentul din 2016 când aveau un banner cu un mesaj dedicat aniversării zilei: "E 8 Martie, dar sunt plecat în deplasare. La mulţi ani, mamă! Ţi-am lăsat pe masă o floare!"

8 Martie 2016
Gilău, cel mai important meci de până atunci:
" "U" renaște! Fericire! Bucurie! Unitate!"
8 Martie 2024
Voluntari, cel mai important meci de până acum:
" "U" există! Speranță! Fericire! Unitate!"
Luptați să fiți vineri lângă "U"!

"Noi trebuie să facem tot ce depinde de noi ca să nu ne reproșăm nimic la final. E un joc până la urmă. În urma noastră trebuie să rămână o impresie bună de voință și mult caracter", a declarat antrenorul Ioan Ovidiu Sabău la conferinţa de presă de dinaintea partidei. Meciul dintre Universitatea Cluj și FC Voluntari se va disputa vineri, 8 martie, de la 20:00.

Comenteaza