Şepcile Roşii, alături de "U" Cluj pentru promovare: "Cele mai mari bucurii le-am sărbătorit răgușiți! Duminică, luați drumul Bucureștiului"

Şepcile Roşii, alături de "U" Cluj pentru promovare: "Cele mai mari bucurii le-am sărbătorit răgușiți! Duminică, luați drumul Bucureștiului"

Gruparea Şepcile Roşii din galeria Universităţii Cluj transmite un mesaj emoţionant pentru jucătorii şi suporteri înainte de deplasarea din Ștefan cel Mare. Meciul de baraj cu Dinamo Bucureşti poate aduce promovarea în Liga 1 pentru "U" Cluj. 

"În sport, ca și în viață, învingător este cel care la final rămâne în picioare, indiferent de câte ori a fost la pământ. Ne-am ridicat mereu, indiferent de câte ori am căzut și am făcut-o de multe ori. Împreună, uniți și demni am trecut peste încercări.

Forța noastră crește când suntem mulți și uniți, când suntem dârzi în picioare, când suntem cu pumnul sus spre cer și când împingem vocile spre teren cântând pentru "U".

Cele mai mari satisfacții și bucurii le-am sărbătorit răgușiți. Atunci simțim că izbanda este a noastră, atunci ne simțim satisfăcuți că am pus umărul la victorie, atunci putem să împărtășim succesul cu camarazii noștri și cu băieții din teren.

Sacrificiile nu au unitate de măsură și nici preț când victoria-i a noastră. După un drum greu, anevoios și cu obstacole de tot felul, sacrificiile sunt nesemnificative când sunt făcute pentru "U".

Șepcilor Roșii, scoateți fularele, desfaceți și ridicați steagurile, desfășurați bannerele, îmbrăcați tricoul ăla norocos și Duminică luați drumul Bucureștiului! Simbolul nostru drag are nevoie de noi! Trebuie să-i ținem spatele, jucătorii noștri trebuie să zâmbească încrezători când vor ieși din tunel și vor păși pe gazon. Duminică trebuie să ne vadă acolo în sectorul oaspeți și cu privirea dârză și cu pumnul strâns să zică la unison cu noi:

"Hai că se poate! Luptă "U"!" Numai împreună ne realizăm visele, câștigăm meciuri și ne împlinim idealurile! Trebuie să fim împreună, alături de "U" pentru promovare, în deplasarea din Ștefan cel Mare! Haide "U"!", au transmis Şepcile Roşii pe Facebook. 

Comenteaza