Emoţii pentru Cluj! Unde poţi vedea finala Cupei României la baschet masculin

Emoţii pentru Cluj! Unde poţi vedea finala Cupei României la baschet masculin
Finala Cupei României la baschet masculin, U-BT şi BC Mureș, se joacă astăzi, la ora 19:00, la Sibiu. Este pentru prima dată când cele două formații se întâlnesc cu un trofeu pe masă.

U-BT este deținătoarea Cupei României, câștigată anul trecut la Oradea, atunci când în semifinale "studenții" au eliminat chiar pe BC Mureș.

"Este o finală, jucăm cu trofeul pe masă și suntem foarte hotărâți să o câștigăm! Meciul este deschis oricărui rezultat, mureșenii arată o formă bună și au o dorință foarte mare, prin urmare ne așteptăm la o partidă foarte grea! Ne bucură sprijinul fanilor noștri, care vor veni din nou în număr mare la meci ca să ne fie alături", a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

U-BT a ajuns în finală după ce a trecut de CSU Sibiu (80-77) și Steaua (88-75), în timp ce mureșenii au eliminat pe Phoenix Galați (85-75) și CSM Oradea (81-71).

U-BT Cluj - BC Mureș se joacă astăzi, de la ora 19:00, la Sibiu, și va fi televizat de Digisport 4. În Liga Națională, cele două echipe și-au împărțit victoriile, 82-69 pentru "studenți" în tur, și 104-89 pentru BC Mureș în retur.

Comenteaza