Emmanuel Yeboah a obținut titlul de golgheter al Cupei Africii U23

Emmanuel Yeboah a obținut titlul de golgheter al Cupei Africii U23
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul CFR-ului a încheiat la egalitate cu alți doi tineri jucători în ierarhia celor mai buni marcatori.

Chiar dacă reprezentativa U23 a Ghanei nu a reușit să treacă de grupe la Cupa Africii, Emmanuel Yeboah s-a numărat printre remarcații turneului. Jucătorul CFR-ului a impresionat în două dintre cele trei partide disputate și a încheiat pe primul loc în clasamentul golgheterilor.

Atacanul în vârstă de 20 de ani a punctat de două ori și a oferit un assist în victoria contra naționalei statului Congo, scor 3-2, și a marcat unicul gol al Ghanei în remiza cu Guineea, scor 1-1.

Așadar, Emmanuel Yeboah a înscris de trei ori în trei partide și împarte primul loc în clasamentul golgheterilor cu alți doi jucători. Este vorba despre Abde Ezzalzouli de la Barcelona și Yanis Begraoui de la Toulouse.

Totuși, "feroviarul" este cel mai eficient dintre cei trei, având în vedere că ceilalți doi fotbaliști au avut nevoie de mai multe partide pentru a ajunge la cota trei goluri marcate.

În sezonul trecut, Emmanuel Yeboah s-a numărat printre oamenii de bază ai CFR-ului, a jucat în 48 de partide, a marcat trei goluri și a oferit trei pase decisive.

Comenteaza