Emma Răducanu, așteptată de Gabriela Ruse la Cluj-Napoca să îi facă "cinste" cu ciorbă şi sarmale

Emma Răducanu, așteptată de Gabriela Ruse la Cluj-Napoca să îi facă "cinste" cu ciorbă şi sarmale
| Foto: DigiSport

Emma Răducanu este una din vedetele turneului Transylvania Open de la Cluj-Napoca, turneu care va avea loc în perioada 23-31 octombrie. Gabriela Ruse o aşteaptă la Cluj să o "cinstească" pe Emma cu ciorbă şi sarmale. 

Britanica de 18 ani cu origini românești ar putea fi rivala Simonei Halep, după ce jucătoarele au ratat duelul direct de la Indian Wells din turul al doilea. Câștigătoarea de la US Open a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich, cea care a învins-o apoi și pe Halep. 

Iar o altă jucătoare din România, Gabriela Ruse, îi promite câteva surprize la venirea în țară. ”Emma este prietena mea, mă înţeleg foarte bine cu ea. O singură dată mi-a zis ‘mulțumesc’ în română, dar nu ştie limba română. Îi fac cinste şi o învăţ româneşte. O invit la ciorbă şi sarmale, însă nu cred că va încerca sarmalele. În timpul turneelor nu e cea mai bună idee de a mânca asta”, s-a amuzat Gabriela Ruse, locul 92 WTA, citată de digisport.ro. 

Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250, va avea loc în perioada 23-31 octombrie, în BT Arena din Cluj, unde vor fi amenajate 2 terenuri de tenis complet separate (terenul central și terenul 2), o premieră în producția de evenimente din România. Suprafața de joc este hard indoor.

În cadrul Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250, vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari.

Lista jucătoarelor participante la Transylvania Open, pe tabloul principal:
Simona Halep (ROU, 15 WTA)
Elise Mertens (BEL, 18 WTA)
Emma Raducanu (GBR, 22)
Anett Kontaveit (EST, 23)
Paula Badosa (ESP, 27)
Veronika Kudermetova (RUS, 31)
Ekaterina Alexandrova (RUS, 32)
Jil Teichmann (SUI, 38)
Ajla Tomljanovic (AUS, 44)
Viktorija Golubic (SUI, 46)
Marta Kostyuk (UKR, 57)
Irina Camelia Begu (ROU, 58)
Anhelina Kalinina (UKR, 60)
Andrea Petkovic (GER, 64)
Kaia Kanepi (EST, 66)
Maria Camila Osorio Serrano (COL, 70)
Mayar Sherif (EGY, 74)
Anastasia Potapova (RUS, 80)
Danka Kovinic (MNE, 85)
Rebecca Peterson (SWE, 86)
Varvara Gracheva (RUS, 88)
Jaqueline Cristian (ROU, 111)  – wild card

Comenteaza