Exclusiv Emil Boc vrea să îl facă cetăţean de onoare al oraşului pe Dan Petrescu

Emil Boc vrea să îl facă cetăţean de onoare al oraşului pe Dan Petrescu

Invitat la ZIUA LIVE, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a lansat propunerea de a-l face pe antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc îi recunoaşte meritele antrenorului feroviar, Dan Petrescu şi efectul pe care aceste merite le-au avut asupra oraşului.

"Omul acesta are de 3 ani de zile, de când e aici, numai succese" a spus Emil Boc la ZIUA LIVE despre Dan Petrescu. A propulsat Clujul pe primul loc în sport, iar acum a dus Clujul în Europa, ducând echipa în grupele Europa League. 

"Eu cred că e un om care a făcut extraordinar de mult pentru acest oraş. Ne-a preţuit oraşul în plan european şi naţional. E un om extrem, extrem de dedicat sportului. E un profesionist desăvârşit şi un om care s-a îndrăgostit de Cluj. A venit aici şi nu a plecat, chiar dacă ar fi avut oferte mult mai bune, la valoarea lui, în altă parte, dar a stat aici ca să ducă Clujul unde este acum", a declarat primarul Emil Boc despre antrenorul din Gruia.

Propunerea va fi făcută în primele şedinţe de Consiliu Local, care se vor putea organiza, cât de repede cu putinţă, în octombrie sau noiembrie, cel târziu, a mai spus Emil Boc.

 

Comenteaza