Emil Boc, scrisoare de felicitare către CFR Cluj. „Respect campionilor și întregii echipe”

Emil Boc, scrisoare de felicitare către CFR Cluj. „Respect campionilor și întregii echipe”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Primarul Emil Boc a felicitat echipa FC CFR 1907 Cluj pentru obținerea celui de-al 5-lea titlu consecutiv de campioană și al 8-lea din istoria clubului!

„Respect campionilor și întregii echipe care a depus eforturi considerabile pentru obținerea acestui rezultat remarcabil! Clujul este din nou pe harta europeană a fotbalului datorită vouă! Vă felicit pentru performanța excepțională obținută în acest sezon al Ligii I - adjudecarea celui de-al 5-lea titlu consecutiv de campioană și al 8-lea din istoria clubului! Ați reușit să dovediți încă o dată că spiritul de echipă, voința și consecvența se transpun în performanță. Este de admirat exemplul de profesionalism oferit tinerilor clujeni care visează ca într-o zi să vă calce pe urme. Mult succes în competițiile europene și în noul sezon competițional!! Să ne bucurăm împreună de meciuri de fotbal de cea mai înaltă calitate, aici, la Cluj-Napoca!”, a transmis Emil Boc.

CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlu consecutiv și al 8-lea titlu din istoria clubului, după succesul obținut în fața celor de la Universitatea Craiova. Echipa antrenată de Marius Șumudică și Dan Petrescu a dominat întreg sezonul regulat, dar și play-off-ul.

Etichete
Comenteaza