Foto Emil Boc s-a bucurat de argintul luat la Campionatul European de Tenis de Masă de echipa feminină a României

România a luat argintul la Campionatul European de Tenis de Masă feminin desfăşurat la Cluj-Napoca. "Felicitări echipei României!", a postat pe Facebook primarul Clujului, Emil Boc. Acesta a lăudat evenimentul care a plasat orașul nostru pe harta europeană a sportului. 

România a jucat duminiccă împotriva echipei Germaniei în finala Campionatului European de Tenis de Masă care s-a desfășurat în perioada 28 septembrie - 3 octombrie la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca.

Româncele nu au reușit să cucerească cel de-al treilea campionat european consecutiv, însă au luptat până la capăt pentru medalia de argint intr-un meci extrem de disputat.

Naționala feminină a României a fost formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, antrenor: Viorel Filimon și secund: Elena Sebe.

De asemenea, echipa de băieți formată din Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Rareș Șipoș, Darius Movileanu, Eduard Ionescu, antrenor: Andrei Filimon și secund: Ionuț Seni a ajuns până în sferturile de finală ale competiției de la Cluj-Napoca.

"Bravo echipei feminine și masculine a României!! Felicitări Federația Română de Tenis de Masă pentru un nou eveniment care a plasat orașul nostru pe harta europeană a sportului", a transmis pe facebook edilul din Cluj-Napoca. 

Comenteaza