Emil Boc, nerăbdător înainte de finala Cupei României: "Toate drumurile duc la Sibiu!"

Emil Boc, nerăbdător înainte de finala Cupei României: "Toate drumurile duc la Sibiu!"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul i-a felicitat pe jucătorii Universității Cluj pentru asigurarea menținerii în Superligă, iar atenția sa se îndreaptă acum către duelul cu Sepsi OSK.

"Studenții" și-au îndeplinit principalul obiectiv al sezonului, evitarea retrogradării și a locurilor de baraj, iar toate gândurile sunt acum la finala Cupei României, de la Sibiu. Nu face excepție nici Emil Boc, cel care a ținut să îi felicite pe cei din club și care așteaptă cu nerăbdare jocul cu Sepsi OSK.

"Băieții trebuie felicitați pentru prestația din meciul cu Chindia. S-a întâmplat evenimentul cu Voluntari, însă atunci am zis că trebuie să fim alături de ei și la bine și la greu.

M-a impresionat când pierdeam meciul cu Voluntari că galeria cânta ca și cum am fi câștigat. Este o lecție de fair-play pe care au dat-o tuturor. Mi-au cucerit inima din nou.

Felicitări lui Neluțu Sabău, lui Radu Constantea și băieților care au dat totul pe teren! Universitățile ajută și vin cu ce pot fiecare.

Avem planuri serioase cu Universitatea Cluj în materie de infrastructură, dar vor fi anunțate puțin mai încolo. Toate drumurile duc la Sibiu! Să ne bucurăm de fotbal, să ne bucurăm de "U" Cluj", a declarat Emil Boc la Napoca Live.

Comenteaza