Video Emil Boc le ține pumnii "studenților" pentru calificarea în play-off. Promisiunea primarului pentru Gorcea

Emil Boc le ține pumnii "studenților" pentru calificarea în play-off. Promisiunea primarului pentru Gorcea
| Foto: ZIUA de Cluj

Edilul așteaptă o victorie la Voluntari și speră să vadă Universitatea Cluj între cele mai bune 6 echipe din Superligă.

Încântat de perioada bună pe care o traversează "studenții", Emil Boc are așteptări mari de la ultimul meci al sezonului regulat. Primarul speră la un succes al clujenilor la Voluntari, chiar dacă știe că rezultatul ar putea fi unul imprevizibil.

Boc a ținut să îi felicite pe jucători, pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău și pe președintele Radu Constantea, indiferent de rezultatul pe care Universitatea Cluj îl va obține în ultima etapă a sezonului regulat.

"Voluntari ne-a bătut de două ori. De fiecare dată am fost pe Cluj Arena și nu îmi venea să cred. Am știut că băieții au întotdeauna puterea de a merge mai departe și de a ne aduce bucurii. Cred că e prima dată când legăm două victorii acasă.

Au fost două meciuri la fel de grele. Suntem alături de băieți și la bine și la greu. Sunt convins că pot să facă un rezultat bun la Voluntari, pot juca de la egal la egal cu oricine. E fotbal, nu e matematică, deci se poate întâmpla orice.

Rămân prudent, dar optimist că putem obține un rezultat bun, iar visul nostru îndepărtat să devină realitate mai repede decât am crezut. Haide U și la bine și la greu! Îi felicit pe Neluțu Sabău, Radu Constantea, dar și pe admirabilii jucători, care dau pe teren tot ce pot.

Când vezi atitudine nu poți să ceri mai mult. Trebuie să ne bazăm doar pe noi. Nu trebuie să ne uităm ce fac alții. Dacă jocul decurge în mod normal, câștigăm. Ar fi fabulos ca două echipe din același oraș să fie în play-off", a declarat primarul la ZIUA Live.

Emil Boc, promisiune pentru Andrei Gorcea

Entuziasmat de prestațiile portarului care nu a mai primit gol de 4 etape, primarul vrea să îl premieze pe tânărul goalkeeper cu o șampanie pentru intervenția avută în meciul cu FC Botoșani, când a respins spectaculos o lovitură de cap a unui adversar.

"Dacă reușim să ne calificăm în play-off, eu îl învit pe Gorcea la primărie și îi dau o șampanie pentru acel reflex de portar de handbal, precum al lui Martinez în finala Campionatului Mondial.

La 1-0 pentru noi a scos un gol al Botoșaniului, care părea iminent. Se făcea 1-1 și nu știu cum arătau lucrurile până la sfârșit. Poate am fi câștigat, dar cu mult mai multe emoții. Un reflex absolut fabulos", a spus Boc.

Comenteaza