Video Emil Boc, încântat de trupa lui Sabău: "Universitatea Cluj este o familie. Venim cu puncte de la București"

Emil Boc, încântat de trupa lui Sabău: "Universitatea Cluj este o familie. Venim cu puncte de la București"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul se bucură de modul în care evoulează "studenții" și e convins că echipa clujeană va obține victoria la meciul cu Dinamo.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău traversează o formă foarte bună, iar Emil Boc a ținut să îi laude pe Chipciu&Co. Edilul a remarcat jocul din partida cu Rapid, câștigată cu 3-2, dar și prestația de la Botoșani, care a adus calificarea echipei în sferturile de finală ale Cupei României.

"Trebuie să venim cu puncte de la Dinamo. În meciul cu Rapid a fost o singură echipă pe teren din minutul 27. Asta arată că Universitatea Cluj poate juca de la egal la egal cu oricine. Important e să luăm partea plină a paharului. Aproape cu echipa a doua am câștigat cu 4-0 la Botoșani. Asta arată capacitatea echipei.

Avem mai mulți jucători buni pe același post și există competiție. Atunci când ai jucători buni și ai concurență, apare performanța. Nu știu cum au reușit Radu Constantea și Neluțu Sabău să contruiască o echipă care să aibă și această atmosferă.

Universitatea Cluj este o familie, dar există și o competiție atât de necesară. Echipa are un statut consolidat, venim cu puncte de la București.

Am văzut că jucăm cu Sibiul în Cupa din nou. Am mai trecut o dată de ei, de ce nu am trece și de data asta? Să ne vedem din nou în finală, așa cum am fost anul trecut", a declarat primarul la ZIUA Live.

loading...
Comenteaza