Emil Boc explică ce se întâmplă cu Simona Halep, la FedCup. Oferta primarului

Emil Boc explică ce se întâmplă cu Simona Halep, la FedCup. Oferta primarului
„Împreună cu Simona Halep, haideți să susținem Naționala României în meciul de tenis cu echipa Canadei din acest weekend!", a scris Emil Boc, pe Facebook.

Într-un mesaj postat pe Facebook, primarul Clujului, Emil Boc, arată că Simona Halep va veni la Cluj, pentru meciul de FedCup cu Canada, chiar dacă nu va juca. „Această decizie, motivată de argumente medicale urgente și consistente, trebuie respectat și este de apreciat gestul de suflet al Simonei de a veni la Cluj-Napoca și de a fi alături de echipă României , chiar și din tribună", scrie Boc. Primarul a afirmat în mai multe rânduri că este un mare suporter al Simonei Halep şi că stă treaz nopţile, să o vadă la televizor, atunci când jucătoarea noastră de tenis joacă în Asia sau în Statele Unite ale Americii.

Cu ocazia mesajului de marţi, Emil Boc îşi afirmă interesul ca meciul următor al naţionalei României, care ar putea fi împotriva Spaniei sau Italiei, să fie organizat tot la Cluj. E practic o ofertă pe care o face Federaţiei Române de Tenis şi la care aşteptăm răspunsul.

Pentru meciul de Fed Cup România - Canada, Clujul a contribuit la organizare cu 299.000 de lei. În euro, suma trece de 63.000.

Iată postarea lui Boc: „Simona Halep va susține Naționala României în meciul de tenis cu Canada din tribuna Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Această decizie, motivată de argumente medicale urgente și consistente, trebuie respectată și este de apreciat gestul de suflet al Simonei de a veni la Cluj-Napoca și de a fi alături de echipa României, chiar și din tribună. Simona Halep reprezintă România nu doar în meciurile din FED Cup, ci și de fiecare dată când participă la un turneu internațional! Și ce mândri suntem, ca români, de faptul că Simona Halep a ajuns în vârful piramidei mondiale a tenisului feminin și peste tot în lume se vorbește sau se titrează: Simona Halep / România! Simona Halep are nevoie de timp suplimentar pentru refacere și absența de sâmbătă/duminică va fi o investiție în viitor: Simona, refăcută fizic și medical cât mai bine, va reprezenta și România în meciurile de la următoarele turnee și, mai ales, va fi pregătită să joace pentru România într-un meci mult mai dificil, în aprilie, împotrivă Spaniei sau Italiei, poate chiar la Cluj-Napoca! Haideți să o așteptăm cu drag la Cluj-Napoca pe marea noastră campioană, Simona Halep, și, împreună cu ea, să purtăm spre victorie echipa României!! Bun venit la Cluj-Napoca fetelor din echipa națională: Irina Begu, Sorana Cârstea, Raluca Olaru și Ana Bogdan! Împreună cu Simona Halep vă vom susține în drumul spre victorie! Mulțumiri speciale Federației Române de Tenis pentru faptul că a ales Clujul pentru meciul România-Canada și așteptăm, cu drag, echipă României să revină la Cluj-Napoca! Hai România!!"

 

Comenteaza