Video Emil Boc a comentat schimbare de antrenor de la Universitatea Cluj: “Mulțumesc Toni Petrea. Bine ai revenit acasă Ioan Ovidiu Sabău”

Emil Boc a comentat schimbare de antrenor de la Universitatea Cluj: “Mulțumesc Toni Petrea. Bine ai revenit acasă Ioan Ovidiu Sabău”
| Foto: Facebook / Universitatea Cluj

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit în direct la ZIUA LIVE despre plecarea lui Toni Petrea de pe banca “studenților” și revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău.

FC Universitatea Cluj are un nou antrenor, Ioan Ovidiu Sabău, iar Emil Boc vede cu ochi buni decizia "Moțului" de a reveni pe banca tehnică a "Șepcilor roșii".

“Mă bucur că a acceptat, știu că a avut nevoie de o pauză și l-am înțeles pentru că știu ce înseamnă tensiune publică. Vreau să-i mulțumesc pentru faptul că a decis să revină aici, la “U” Cluj, unde îi este locul, și am încredere că Universitatea Cluj va merge mai departe. Bine ai revenit acasă Ioan Ovidiu Sabău”, a spus primarul Emil Boc la ZIUA LIVE

De asemenea, edilul i-a mulțumit fostului antrenor, Toni Petrea, și i-a urat mult succes în competițiile viitoare. 

"Vreau să-i mulțumesc lui Toni Petrea pentru ceea ce a făcut pentru Universitatea Cluj. A venit într-un moment greu al echipei, atunci când Ioan Ovidiu Sabău a decis să nu mai continue la acel moment și am înteles de ce. Toni Petrea a venit și a pus umărul. Nu o să uitam niciodata victoria extraordinară de la Craiova. Să nu uitam această victorie adusă de Toni Petrea. De asemenea, și egalul de la Ploiești și poziționarea într-un loc rezonabil al echipei în clasament.

Mulțumesc Toni Petrea și succes în competițiile viitoare! Este un om de calitate, un om cu foarte mult bun simț și care are expertiză de specialitate. Eu cred că va avea în continuare viitor în fotbalul românesc", a continuat primarul Emil Boc. 

Clubul din Superligă a anunțat, joi, 24 august, despărțirea de Toni Petrea. În locul lui a revenit Ioan Ovidiu Sabău. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani se află la al treilea mandat pe banca echipei clujene.

Comenteaza