Video Emi Cățe și Patrick Richard, nominalizați în a doua echipă ideală a sezonului din EuroCup

Emi Cățe și Patrick Richard, nominalizați în a doua echipă ideală a sezonului din EuroCup
| Foto: u-bt.basketball

Cei doi baschetbaliști ai campioanei României s-au remarcat în cele 19 meciuri jucate de U-BT Cluj-Napoca în competiția continentală.

"Studenții" au reușit un parcurs extraordinar în actuala stagiune din EuroCup și au fost la un pas de semifinale, fiind eliminați de London Lions. Finalul sezonului se apropie, iar în urma unui din partea antrenorilor din competiție, căpitanilor de echipă, suporterilor și jurnaliștilor au fost desemnați cei mai importanți jucători ai stagiuni.

Printre aceștia se numără Emi Cățe și Patrick Richard, care au fost nominalizați în a doua echipă ideală a sezonului din EuroCup, alături de Deividas Sirvydis (Lietkabelis), Nadir Hifi (Paris Basketball) și Andres Feliz (Joventut Badalona).

Emi Cățe și Patrick Richard, nominalizați în a doua echipă ideală a sezonului din EuroCup

A doua echipă ideală a sezonului EuroCup (foto: euroleaguebasketball.net)

În cele 19 meciuri, Emi Cățe s-a remarcat cu medii de 8.5 puncte, 4.4 recuperări pe întâlnire, dar și cu acel coș al victoriei din partida cu Gran Canaria. În schimb, Patrick Richard a avut medii de 11.4 puncte, 3.8 pase decisive și 3.2 recuperări, venind de cele mai multe ori de pe bancă.

Comenteaza