Emi Cățe și-a prelungit contractul cu U-BT: "Împreună am realizat momente deosebite, pe care îmi doresc să le îmbunătățim"

Emi Cățe și-a prelungit contractul cu U-BT: "Împreună am realizat momente deosebite, pe care îmi doresc să le îmbunătățim"
| Foto: u-bt.basketball

Internaționalul român va continua pentru cel puțin un sezon în tricoul alb-negru, după ce a impresionat în prima sa stagiune la Cluj-Napoca.

Emi Cățe a sosit în 2022 la U-BT și a devenit încă de la începutul aventurii sale alături de "studenți" unul dintre cei mai importanți jucători aflați sub comanda lui Mihai Silvășan.

Internaționalul român a încheiat sezonul în Liga Națională cu medii de 12.7 puncte, 6.5 recuperări, 1.6 pase decisive și un indice al eficienței de 18.8, fiind desemnat MVP-ul finalei campionatului.

În plus, în EuroCup, Emi Cățe a bifat 18 prezențe, totalizând statistici 9.0 puncte, 5.3 recuperări, 1.3 pase decisive și 0.8 capace, cu un indice al eficienței de 12.4.

"Pentru mine e mult mai ușor să joc baschet și să performez la cel mai înalt nivel într-un loc în care mă simt apreciat atât de club, cât și de suporteri. Împreună am realizat în sezonul trecut multe momente deosebite, memorabile, pe care îmi doresc să le îmbunătățim.

Mulțumesc antrenorilor și staff-ului tehnic pentru încrederea acordată și promit că voi face tot ce depinde de mine pentru realizarea obiectivelor clubului. Aștept din nou să văd tribunele pline și să strigăm împreună Haide "U"!", a declarat internaționalul român.

Comenteaza