Edward Iordănescu, selecționerul naționalei de Fotbal a României, avertizează că echipa națională trebuie să depună mai mult efort

Edward Iordănescu, selecționerul naționalei de Fotbal a României, avertizează că echipa națională trebuie să depună mai mult efort
| Foto: protv.ro

Sâmbătă seara, după partida disputată împotriva echipei naționale a Israelului, în preliminariile pentru EURO 2024, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a susținut o conferință de presă în care a exprimat gândurile sale cu privire la rezultatul obținut.

În contextul unui scor final de 1-1, Iordănescu a subliniat importanța aspectului jocului și a performanțelor echipei. Acesta a declarat că, având în vedere desfășurarea partidei, trebuie să fie mulțumit cu rezultatul de egalitate. Selecționerul a evidențiat, de asemenea, că fotbaliștii și-au dat totul pe teren și au luptat pentru fiecare minge.

Deși rezultatul poate fi considerat unul dezamăgitor pentru unii, Edward Iordănescu a subliniat că există mult de lucru pentru a îmbunătăți performanța echipei și a obține rezultate mai bune în viitor. El și-a exprimat încrederea că, prin muncă asiduă și determinare, echipa națională va continua să progreseze și să ofere bucurii suporterilor.

 „Dacă eram întrebat înainte spuneam că nu sunt mulţumit cu remiza. Acum, trebuie să fiu realist şi spun «da», sunt mulţumit cu remiza. Trebuie să o acceptăm, e un punct pus la clasament.

Rămânem neînvinşi după 5 meciuri şi pe loc calificabil în clasament. Le transmit suporterilor să creadă în noi până la capăt. Sunt sigur că şi ei înţeleg că nu ne este uşor. Suntem condamnaţi să ne chinuim, să luptăm.

Dar eu sunt pregătit pentru orice, e datoria mea să strâng rândurile împreună cu echipa. Şi pe la cluburi unde am fost nu mi-a fost uşor, dar de principiu am scos-o la capăt. Aşa că o să o scoatem şi aici”, spune tehnicianul.

De asemenea, selecționerul a subliniat că este esențial să se continue analiza și pregătirea pentru meciurile viitoare, cu scopul de a atinge obiectivele stabilite pentru echipa națională a României în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024.

„Ne-am dorit astăzi să oferim mai mult publicului. Am avut un moment frumos care putea să fie fantastic, dar, din păcate, rămânem ancoraţi în realitate. Iar dacă destinul spune că trebuie să ne luptăm până la final şi nu ştim să ne facem viaţa mai uşoară, atunci vom duce lupta până la final.

E un meci în care am dat ce am putut într-un moment pe care îl puteam face extraordinar pentru noi, dar asta este. Echipa a vrut, dar atât a putut. Eu sunt încrezător, mergem pas cu pas, chiar dacă îi facem mici, şi vom fi la Campionatul European”, a adăugat el, potrivit stirileprotv.ro.

 

Comenteaza