Edi Iordănescu vrea să își betoneze defensiva cu doi fotbaliști de națională

Edi Iordănescu vrea să își betoneze defensiva cu doi fotbaliști de națională
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

CFR Cluj urmărește doi oameni de baza din defensiva “tricolorilor”.

După ce în pauza competițională, campionii s-au întârit la mijlocul terenului și în atac, acum formația din Gruia vrea să își betoneze apărarea în vederea noului sezon. Feroviarii îi doresc pe Cristian Săpunaru și pe Alin Toșca, oamenii importanți din lotul pregătit de Cosmin Contra.

Săpunaru este legitimat la formația de primă ligă din Turcia, Kayserispor, pentru care a evoluat în 33 de partide în sezonul trecut. În schimb, fostul fundaș al FCSB-ului este sub contract cu formația din La Liga, Betis Sevilla pentru care a jucat în opt partide în sezonul precendent. În cea de-a doua parte a campionatului, Toșca a fost împrumutat la Benevento, pentru care a evoluat de 13 ori, dar a retrogradat în Serie B.

Totuși, directorul sportive al CFR-ului, Bogdan Mara a declarat că CFR ia în calcul doar varianta în care unul dintre cei doi ar putea fi liber de contract. “Suntem campionii României și nu putem coborî standardul. Ne dorim din nou titlul și să jucăm în cupele europene. Au fost discuții, în cazul în care ar fi fost liber l-am fi luat.

Dar Săpunaru este sub contract. Toșca la fel, dacă ar fi fost liber, ar fi fost interesant. Dar are contract cu Betis. Mai avem nevoie de fundași centrali, avem discuții. Nu ne interesează din România. Nu e o țintă absolut niciun jucător din România”, a spus Mara pentru Digisport.

CFR Cluj se pregătește pentru primul meci oficial al sezonului, Supercupa României, împotriva echipei CS U Craiova. Meciul va avea loc sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20:30, pe Stadionul “Ion Oblemenco”.

Comenteaza