Edi Iordănescu, supărat pe arbitrajul de la CFR Cluj-FC Voluntari: “A fost o seară catastrofală. Sper să doarmă liniștit”

Edi Iordănescu, supărat pe arbitrajul de la CFR Cluj-FC Voluntari: “A fost o seară catastrofală. Sper să doarmă liniștit”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei consideră că centralul partidei din runda cu numărul 23 a trecut cu vederea mai multe infracțiuni ale oaspeților, care puteau schimba soarta jocului.

CFR Cluj a ratat din nou șansa de a trece pe primul loc, după ce a remizat pe teren propriu, scor 0-0, împotriva celor de la FC Voluntari. Totuși, partida a fost marcată de mai multe faze controversate, iar la finalul partidei, Edi Iordănescu nu și-a putut stăpâni nervii. Antrenorul l-a acuzat pe arbitrul Marian Barbu de viciere de rezultat.

“A fost o seară catastrofală din punct de vedere al arbitrajului. Eu sunt de 12 etape aici, dar niciodată n-am comentat arbitrajul. E peste capacitatea mea de a înțelege lucrurile. Am avut gol valabil, în aceeași fază a fost un penalty clar.

Nu vezi golul, nu vezi penalty-ul, dar ce vezi? Am mai avut un penalty la Armaș, care a blocat mingea cu mâna. Sunt trei greșeli mari, nu vorbim despre viciere de rezultat, ci despre o seară catastrofală. E strigător la cer. Eu n-am strigat, că văd că se poartă, și am ajuns în situația asta. Ce să fac? Să ies să strig? E o problemă, au fost trei greșeli majore, eu nu pot să mă împac cu lucrurile astea.

Avem arbitri buni și foarte buni, dar în seara asta, când sunt trei mari erori, e clar că ai o problemă tu, ca arbitru. Nici n-au fost faze grele. Noi am văzut de la 30 de metri, el n-a văzut de la șase metri. E clar că e o problemă majoră. Domnul din seara asta are o problemă majoră, sper să doarmă liniștit, că eu nu voi dormi liniștit”, a spus Edi Iordănescu, potrivit Digisport.

Comenteaza