Edi Iordănescu pune tunurile pe arbitraj, după înfrângerea împotriva Craiovei: „Mi-e jenă!”

Edi Iordănescu pune tunurile pe arbitraj, după înfrângerea împotriva Craiovei: „Mi-e jenă!”

CFR-ul lui Edi Iordănescu a fost învins de formația din Oltenia, scor 2-1, sâmbătă seară, în Gruia.

Antrenorul ardelenilor nu s-a ferit de cuvinte și a transmis că îi este ”jenă” de arbitraj și că este de părere că Ovidiu Hațegan a luat toate deciziile doar în favoarea Universității Craiova.

„Mi-e jenă să comentez prestația arbitrilor. De câte ori a fost CFR - Craiova cu domnul Hațegan la mijloc, același lucru. Ajunsesem să facem haz de necaz pe margine, ziceau colegii că la al treilea penalty poate ne dă unul. E rușinos că un asemenea arbitru ia astfel de decizii, doar într-o anumită direcție. Eu mereu am zis că sunt erori umane, dar deja gândul meu merge în altă direcție”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Și căpitanul „feroviarilor”, Mario Camora, a transmis că CFR Cluj trebuia să beneficieze de două lovituri de la 11 metri în duelul cu Universitatea Craiova, prima în finalul primei reprize, după un duel dintre Alex Chipciu și Nicușor Bancu, și a doua în minutul 51, când Gabriel Debeljuh a fost doborât în care de Stephane Acka. 

„N-am nicio emoție, sunt sigur că putem depăși acest moment. Pregătisem o schimbare cu Hoban, să închidem jocul, parcă am simțit în momentele alea că nu ne-a intrat și am vrut să securizez ce aveam. Nici n-am apucat să fac schimbarea, că a venit faultul și l-am reținut pe Hoban. Probabil dacă aș putea da timpul înapoi, l-aș trimite pe Hoban”, a mai spus tehnicianul lui CFR Cluj.

După înfrângerea cu Universitatea Craiova, CFR Cluj a rămas pe locul doi, cu 38 de puncte, dar oltenii s-au apropiat la patru lungimi. Echipa lui Edi Iordănescu este la un punct în spatele liderului FCSB, însă diferența poate crește la patru puncte, dacă ”roș-albaștrii” se vor impune în duelul cu Sepsi.

Comenteaza