Video Edi Iordănescu promite al patrulea titlu în Gruia, dar se plânge de condițiile de pregătire: "Ne-am antrenat în noroi"

Edi Iordănescu promite al patrulea titlu în Gruia, dar se plânge de condițiile de pregătire: "Ne-am antrenat în noroi"
| Foto: ProSport

La finalul primului amical din 2021 al lui CFR Cluj, contra celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-1, Edi Iordănescu a oferit primele declarații din acest an. A promis al patrulea titlu la rând în Gruia, dar nu s-a ferit să vorbească despre condițiile de pregătire, precare.

Edi Iordănescu a explicat de ce condițiile de pregătire îi dezavantajează pe jucătorii săi, dar și de ce nu s-a apelat la un cantonament în străinătate.

”Greu, avem multe dezavantaje cu clima, a trebuit să ne adaptăm la program. Personal, mă supără cel mai tare. Băieții au răspuns bine, dar condițiile de antrenament sunt foarte grele, a plouat mult la Cluj, ne-am antrenat în noroi. E greu să-ți atingi obiectivele pregătirii, și așa comprimată.

Suferă produsul final, trebuie să ne uităm la tot procesul de pregătire. Nu am avut timp nici pentru un cantonament în străinătate. E greu să te pregătești în condițiile astea, nu ai condiții. E cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor, condițiile de pregătire”, a spus Iordănescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Iordănescu jr promite însă că tot CFR va fi pe primul loc la finalul acestui sezon, chiar dacă va începe returul de pe poziția a treia. În plus, tehnicianul abia așteaptă ca spectatorii să fie din nou lăsați pe stadioane.

”Vrem să câștigăm campionatul, de aceea am venit, mi-am asumat asta. Clasamentul momentului spune că plecăm cu șansa a treia, dar am mai recuperat din puncte față de principalele contracandidate. Să vedem și cu ce vom mai completa lotul.

Ar fi foarte important ca publicul să revină. Eu am fost primit cu foarte multă căldură și am simțit ce înseamnă ei pentru CFR. Ar fi ceva extraordinar, dacă s-ar întâmpla asta”, a mai spus Edi Iordănescu.

Comenteaza