Edi Iordănescu nu a participat la interviurile de după victoria cu Clinceni. Ce s-a întâmplat cu tehnicianul

Edi Iordănescu nu a participat la interviurile de după victoria cu Clinceni. Ce s-a întâmplat cu tehnicianul
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei CFR Cluj nu a putut participa la interviurile de după partida cu Academica Clinceni și a fost înlocuit cu Marius Bilașco.

Deși echipa sa a reușit să se impună cu 3-0, Edi Iordănescu nu a putut participa la interviurile de la finalul jocului. În locul său a venit oficialul campioanei, Marius Bilașco, care a explicat și motivul pentru care antrenorul formației din Gruia absentează.

“Edi și-a pierdut vocea și m-a rugat să-i țin locul. Aveam emoții pentru că era foarte important să începem bine acest play-off. Sunt momente importante pe care trebuie să le gestionăm foarte bine. Am fost extrem de conectați la această partidă.

Fiecare meci pentru noi este extrem de important, nu trebuie să ne ascundem după degete. Suntem deocamdată pe primul loc, punem presiune pe adversar și asta e foarte important. Craiova se bate în continuare la campionat, diferența de puncte poate fi recuperată imediat. Trebuie să fim extrem de atenți la ce se întâmplă, lupta se va da în trei până la final”, a spus Marius Bilașco potrivit Digisport.

Comenteaza