Edi Iordănescu, nemulțumit de jocul din repriza secundă a meciului cu FC Botoșani: “Am fost departe de ce mi-aș fi dorit eu”

Edi Iordănescu, nemulțumit de jocul din repriza secundă a meciului cu FC Botoșani: “Am fost departe de ce mi-aș fi dorit eu”
| Foto: mediafax.ro

Antrenorul campioanei a criticat jocul elevilor săi din actul secund al partidei din runda cu numărul patru a play-off-ului Ligii 1.

CFR Cluj a reușit să trească peste eșecul cu CS U Craiova și a obținut toate cele trei puncte din duelul cu FC Botoșani. Totuși, jocul “feroviarilor” din repriza secundă a dezamăgit, iar antrenorul Edi Iordănescu nu și-a ascuns nemulțumirea față de modul în care jucătorii săi au abordat a doua parte a jocului din Gruia.

“Felicit echipa. Era un moment important fiindcă veneam după jocul cu Craiova și nimeni nu te așteaptă. Le-am transmis să uite ce s-a întâmplat cu Craiova pentru că am simțit că nu meritam să pierdem. Am intrat foarte bine în joc, prima ocazie în minutul trei-patru, la bază niște combinații bune, susținute, asta ne-a dat curaj. Jocul a mers natural în prima repriză. A fost bine că am intrat la pauză cu diferență.

M-au bucurat realizările lui Sigurjonnson. Are nevoie de moral și încredere. În repriza a doua, am fost mai departe de ce mi-aș fi dorit eu, dar nu pot să fiu supărat pentru că rezultatul era cel mai important. Nu am mai avut agresivitatea din prima repriză. A intervenit si starea de spirit de autoconservare. Nu am primit gol și am adus cele trei puncte.

Pentru mine, sunt importanți toți jucătorii. A marcat și jocul trecut. Nu fac foarte multe aprecieri personale. Jocul de echipă a fost foarte bun și estetic. Tragem linie și, de mâine, intrăm în linie dreaptă pentru pregătirea meciului cu FCSB, unul foarte important în economia clasamentului final.

Dacă aș putea să stabilesc rezultatul, l-aș spune pe loc. Încerc să privesc detașat, dar în același timp atent, acest joc. E un joc deschis oricărui rezultat. FCSB vine după un joc în care a suferit.

Mi s-a părut un joc condus într-o manieră europeană. Trebuie să lăsăm jocurile libere. Nu pot să spun că au fost decizii care să influențeze jocul și, până la urma urmei, asta cere orice rezultat”, a declara tehnicianul, potrivit Digisport.

Comenteaza