Edi Iordănescu le-ar fi garantat titlul celor de la CFR Cluj

Edi Iordănescu le-ar fi garantat titlul celor de la CFR Cluj
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor din Gruia a vorbit din nou despre perioada petrecută pe banca “feroviarilor”.

Iordănescu Jr. a petrecut doar trei meciuri ca tehnician al campionilor, dar a reușit să câștige Supercupa României. Antrenorul a fost demis după înfrângerea cu Malmo din preliminariile Champions League și înlocuit cu Toni Conceicao. La aproape o lună de la despărțirea de formația clujeană, Edi Iordănescu a dezvăluit noi detalii din perioada petrecută în Gruia.

Fostul antrenor al campioanei a vorbit despre obiectivele sale la CFR, dar și despre principalele ținte de pe piața transferurilor. “Ce m-a deranjat a fost faptul că am plecat la un drum cu câteva lucruri clarificate de la început. Chiar înainte să semnez i-am spus patronului, față în față, că-i garantez că ne vom bate cu șanse reale la campionat, că avem șanse mari să ajungem în grupele Europa League, dar că  vom face totul și pentru Champions League, deși acolo era foarte greu. Am cerut patru jucători care să aducă un plus de valoare iar printre aceștia s-au aflat și Săpunaru și Toșca.

Am vorbit personal cu Toșca, era extrem de deschis, îl știu de la juniori de la Steaua, ar fi venit, dar, din păcate, situația cu Betis era neclară. Era un obiectiv foarte îndrăzneț, acela de a ajunge în grupele Champions League, aveam nevoie și de șansă. În schimb, repet, am spus că avem șanse reale de a ajunge în Europa League, iar realitatea confirmă acest lucru”, a declarat tehnicianul pentru Digisport.

Edi Iordănescu a oferit detalii și despre o discuție avută cu patronul Nelu Varga, în care i-ar fi garantat titlul de campion. “După ce am câștigat Supercupa, a venit meciul cu Botoșani după care a urmat o discuție amicală cu patronul. În urma acelor discuții, m-am ambiționat și i-am spus patronului ’uite facem o hârtie și o semnez chiar acum, că dacă CFR nu ia campionatul, toți banii pe carte-i câștig sezonul ăsta, îi dau înapoi’. A glumit, dar eu aș fi semnat hârtia, deși nu eram condiționat în contract de un astfel de obiectiv”, a menționat Iordănescu Jr.

Comenteaza