Edi Iordănescu, încântat după succesul cu Dinamo: “Sunt bucuros că antrenez jucători extrem de valoroși și cu caracter”

Edi Iordănescu, încântat după succesul cu Dinamo: “Sunt bucuros că antrenez jucători extrem de valoroși și cu caracter”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevilor săi după cel de-al treilea succes consecutiv în campionat.

CFR Cluj trece printr-o formă bună de la sosirea lui Edi Iordănescu. Deși a pierdut meciul de la Berna, echipa clujeană a reușit trei victorii la rând în campionat, toate cu același scor, 2-0. Ultima victimă a “feroviarilor” a fost Dinamo, iar la finalul jocului, tehnicianul campioanei a ținut să își laude jucătorii.

“Sunt trei victorii fără gol primit, la două goluri diferență. Nimeni nu poate contesta victoria noastră, ne bucură punctele. Am reuşit să facem ce trebuia în prima repriză. Ne așteptam la un joc greu, cu un adversar fără presiune multă.

Contextul era dificil, am avut trei deplasări, la Iași, la Berna și aici. Plus meciul cu FCSB acasă. Am ieșit bine din această perioadă, sper că vom continua la fel și cu Craiova. Mă bucur că cei care au intrat în prima repriză și-au adus contribuția, au avut eficiența și prospețimea necesare.

Avem jucători valoroși. Nu întâmplător acești băieți au făcut performanță, atât la nivel intern, cât și internațional. E motivul principal pentru care am acceptat să vin aici. Am tot recuperat puncte. Vrem să recuperăm puncte și în ultima etapă, să intrăm în lupta pentru titlu. Sunt bucuros că antrenez jucători extrem de valoroși și cu caracter”, a declarat Iordănescu, potrivit Digisport.

Comenteaza