Edi Iordănescu, după remiza cu FCSB: "Am egalat pentru că Dumnezeu ne-a făcut dreptate"

Edi Iordănescu, după remiza cu FCSB: "Am egalat pentru că Dumnezeu ne-a făcut dreptate"

FCSB - CFR Cluj s-a terminat 1-1 şi clujenii rămân pe primul loc, cu două puncte peste FCSB. CFR Cluj a reuşit să înscrie în prelungirile în derby-ul cu FCSB, iar Edi Iordănescu a spus de ce au reuşit ardelenii egalarea.

"Ne așteptam la un joc foarte greu și uitați-vă la toate meciurile din play-off. (...) Am început cu o ocazie imensă. O să revăd și eu jocul. Sigurjonsson nu știu dacă a ales procedeul corect, dar astfel de jocuri, cu titlul pe masă, trebuie să le valorifici. După care primim gol pe greșeli de interpretare, greșeli pe care le vom analiza. Nu avem voie să ajungem să interpretăm așa la o minge de 60-70 de metri și să ne trezim cu un penalty în disperare de cauză", a spus Iordănescu la final.

"M-a deranjat în prima repriză un amănunt, fragmentările continue. Ceea ce s-a întâmplat și în repriza a doua. Fotbalul înseamnă dinamică. Nu știu dacă s-au jucat efectiv 25 de minute în prima repriză și la fel în a doua. Nu e normal.

Până la urmă Dumnezeu ne-a răsplătit, că nu meritam să pierdem și în același timp, toate lucrurile astea s-au întors împotriva adversarului nostru, care are valoare și îl respect. Am egalat pentru că nu am renunțat și pentru că Dumnezeu ne-a făcut dreptate", a explicat Iordănescu.

Faza la care face referire Iordănescu s-a petrecut în minutul 80, când Șut a șutat în piciorul lui Deac. Arbitrul Radu Petrescu nu a acordat însă lovitură de pedeapsă. "Nu am văzut dacă a fost penalty, nu vreau să mai comentez. Eu respect brigada de arbitri, a fost foarte bună", a precizat Edi Iordănescu, citat de digisport.ro. 

 

Comenteaza