Edi Iordănescu, dezamăgit după jocul cu Young Boys: “Simt că ni s-a făcut o mare nedreptate”

Edi Iordănescu, dezamăgit după jocul cu Young Boys: “Simt că ni s-a făcut o mare nedreptate”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei consideră că echipa sa a fost dezavantajată clar de deciziile arbitrului din finalul partidei de la Berna.

CFR Cluj a pierdut șansa de a se califica pentru al doilea an consecutiv în primăvara Europa League, după ce a fost învinsă de Young Boys, scor 2-1. Deciziile arbitrului au făcut diferența în finalul jocului, când centralul a acordat un penalty, iar Bălgrădean și Djokovic au fost eliminați. Edi Iordănescu susține că echipa sa a fost dezavantajată evident de maniera de arbitraj a francezului Benoit Bastien.

“Simt că ni s-a făcut o mare nedreptate! Echipa a dat dovadă de caracter, de atitudine, am jucat pe un teren extrem de dificil. Ne-am organizat foarte bine, am făcut ce ne-am plănuit pentru a rămâne în joc. Am întâlnit un adversar cu multă experiență în Europa. Am avut ocazii și în prima repriză, tot planul a mers extraordinar până în ultimul moment.

Cred că decizia este total greșită, cred că delegarea este total neinspirată. În meciul cu CSKA am avut tot o brigadă din Franța. Nici gazdele n-au înțeles pentru ce s-a dat penalty. Dacă reușeam calificarea, era 100% calificarea jucătorilor.

Acum trebuie să ne recuperăm și să continuăm în competiția internă. Aș fi dorit să mai bag un fundaș central și să ne apărăm în 5, dar Ciobi a avut niște probleme și a fost la număr pe bancă. Simțeam că este calificarea noastră, eram foarte încrezător, iar calificarea s-a evaporat într-un minut, pe o mare nedreptate.

Am curaj, am de când am venit, am curaj pentru că mă bazez pe jucători. Este un rezultat frustrant, mai ales după jocul pe care l-am făcut, dar trebuie să avem tăria să mergem mai departe.

Va fi foarte greu să recuperăm echipa din punct de vedere fizic și mental, am jucat pe un teren extrem de greu. Young Boys este o echipă care în medie pierde un meci pe an acasă. Echipa a strălucit în foarte multe momente, cu asta trebuie să rămânem”, a declarat tehnicianul la finalul jocului.

Comenteaza