Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația de la CFR: “Anumiţi oameni de acolo influenţează echipa, iar acest lucru influenţează jocul şi rezultatele”

Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația de la CFR: “Anumiţi oameni de acolo influenţează echipa, iar acest lucru influenţează jocul şi rezultatele”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor din Gruia a oferit și o variantă de conducător pentru echipa cu care a cucerit Supercupa României.

Iordănescu Jr. a petrecut doar trei meciuri pe banca clujenilor, iar plecarea sa a însemnat și o restructurare a administrației clubului. După o perioadă liniștită, în Gruia se vorbesște de readucerea celor care au contribuit la câștigarea titlului în primăvară. Cu Iuliu Mureșan ca și plecat și cu Conceicao pregătit să îl urmeze, patronul Nelu Varga vrea să îl readucă în club pe Marian Copilu.

Edi Iordănescu a explicat dedesubturile din clubul “feroviar”. “La ce se întâmplă în fotbalul românesc, cu atâtea evenimente, nu pot spune că mă surprinde ce e la CFR. Ultima perioadă de la Cluj trebuia să ducă cu gândul la ce avea să se întâmple. Chiar dacă experienţa mea s-a încheiat cum s-a încheiat, nu pot spune că am rămas într-o relaţie rea cu patronul. Anumiţi oameni de acolo influenţează echipa, iar acest lucru influenţează jocul şi rezultatele”, a declarat Iordănescu Jr. pentru Prosport.

Tehnicianul a oferit și o soluție conducerii alb-vișiniilor. “Am fost adus la CFR de Marian Copilu, Mara şi Bilaşco. După aceea, au urmat mai multe discuţii cu conducerea. Nu a fost unitate, existau tensiuni, ştiam, iar acesta a fost motivul pentru care am ezitat la început să semnez cu CFR. Dacă se pune problema ca Marian Copilu să se întoarcă, eu cred că e cea mai bună decizie. S-a făcut o nedreptate pentru el şi staff-ul lui, dar poate redresa echipa. Am rămas bun prieten cu el”, a precizat fostul antrenor al CFR-ului.

Comenteaza