Edi Iordănescu, despre meciul cu Dinamo: "Principalul lor atu e antrenorul Mulțescu"

Edi Iordănescu, despre meciul cu Dinamo: "Principalul lor atu e antrenorul Mulțescu"

Eduard Iordănescu a prefaţat partida de luni dintre CFR Cluj şi Dinamo, din penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Tehnicianul campioanei a dezvăluit că singurul lucru care îl interesează este victoria în faţa „câinilor“.

Iordănescu a precizat că jucătorii adverşi au valoare la nivel individual, iar acest lucru ar putea reprezenta o problemă şi a avertizat că fotbaliştii săi nu trebuie să considere partida dinainte câştigată. Principalul atu al „alb-roşiilor" este Giheorghe Mulţescu, de curând revenit pe banca din Ştefan cel Mare, conform Fanatik.

„La meciul cu Dinamo, echipa trebuie să răspundă bine şi să demonstreze că am gestionat bine perioada de întrerupere. Luaţi individual, jucătorii din lotul lui Dinamo au valoare, calitate. Asta trebuie să ne dea de gândit. Să nu ne aşteptăm ca rezultatul să vină prin simpla prezenţă pe teren.

Sunt sigur că se vor motiva, au un antrenor nou, de curând. Domnul Mulţescu este un antrenor cu experienţă, pe care îl apreciem, un antrenor care a demonstrat că ştie să gestioneze vestiarul. Ştie să producă rezultate.

Vom avea un adversar motivat, care va veni să îşi joace şansa şi trebuie să fim concentraţi ca să producem un rezultat bun. Din păcate pentru adversarul nostru, venim după insuccesul cu FCSB şi nu avem decât varianta victoriei. Mergem după cele trei puncte şi sperăm să le şi găsim“, a declarat Iordănescu. 

Antrenorul campioanei a vorbit şi despre noul transfer de la Dinamo, Nemanja Petrovic, pe care îl consideră un jucător cu CV interesant. „Nu ştiu dacă ultimul transfer o va ajuta pe Dinamo. Mă interesează doar pentru acest joc, pentru că drumurile noastre vor fi diferite, noi vom fi în play-off, ei, din păcate pentru suporteriilor, în play-out. Mă interesează doar dacă acest ultim transfer poate să apară pe teren la meciul cu noi. E un jucător cu un CV important. Pe viitor ar putea fi un jucător important pentru Dinamo“, a mai spus Iordănescu.

Comenteaza