Edi Iordănescu despre derby-ul FCSB - CFR Cluj: „Trebuie să facem un joc aproape perfect!”

Edi Iordănescu despre derby-ul FCSB - CFR Cluj: „Trebuie să facem un joc aproape perfect!”
| Foto: LookSport

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, spune înainte de derby-ul cu rivala FCSB că jocul "feroviarilor" va trebui să fie aproape perfect. 

CFR Cluj este momentan pe prima poziţie în clasameent, după ce FCSB a picat pe locul 2 în clasamentul play-off-ului după etapa a 4-a. FCSB a pierdut pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 0-2, iar roș-albaștrii speră să câştige derby-ul cu CFR Cluj pentru a reveni pe prima poziție. Însă feroviarii îşi propun un joc aproape perfect pentru a rămâne în poziţia de lider a clasamentului. 

Antrenorul din Gruia recunoaşte valoarea rivalei FCSB şi admite faptul că din moment ce atât CFR, cât şi FCSB luptă pentru acleaşi obiectiv, câştigarea campionatului, meciul va fi unul şi mai dificil. 

"Va fi un derby cu două echipe care se bat pentru acelaşi obiectiv, două echipe valoroase ale competiţiei. Suntem foarte conştienţi că trebuie să dăm totul, să facem un joc aproape perfect ca să avem speranţe pentru un rezultat pozitiv. Am încredere în mentalitatea echipei, lucrăm la partea mentală. Am alocat o zi în plus pentru recuperarea echipei", a declarat Iordănescu într-un interviu postat pe pagina de Facebook a clubului din Gruia. 

Antrenorul mai spune că mizează pe experienţa, maturitatea şi echilibrul de care trebuie să dea dovadă echipa. Însă indiferent de rezultat, Iordănescu spune că lupta se va da până la capăt, iar meciul cu FCSB nu va însemna sfârşitul luptei pentru titlu. "Sunt puncte multe puse în continuare în joc şi indiferent de rezultat, lupta merge înainte pentru fiecare dintre echipe. (...) E naiv cine crede că Craiova este ieşită din cursă", a completat acesta. 

Partida dintre FCSB și CFR Cluj are loc luni, 3 mai, ora 20.30, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, sezonul 2020 – 2021, pe stadionul „Marin Anastasovici”, şi va fi transmis la Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

Comenteaza