Edi Iordănescu avertizează înaintea meciului cu Dinamo: “Mă aștept la un joc extrem de dificil”

Edi Iordănescu avertizează înaintea meciului cu Dinamo: “Mă aștept la un joc extrem de dificil”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă campioana din cauza calendarului competițional.

După succesul cu FCSB, CFR Cluj are parte de un nou meci dificil. “Feroviarii” se vor duela cu Dinamo, echipă aflată într-o perioadă bună. Înaintea partidei din capitală, Edi Iordănescu a avertizat că jocul va fi unul mai complicat decât pare la prima vedere.

“Avem din nou un joc foarte greu. Am spus și când am preluat echipa, avem un calendar comprimat și jocuri extrem de dificile cu adversari buni și foarte buni care traverseză perioade foarte bune. Întâlnim un adversar într-o formă foarte bună, o echipă care a marcat 11 goluri în ultimele patru meciuri.

Probabil că nu au presiune, jucătorii sunt degajați din punct de vedere mental. Probabil viitorul lor este incert la Dinamo și au speranțe la contracte mai bune. Una peste alta, este o echipă care ne va pune o opoziție foarte puternică.

Mă aștept la un joc extrem de dificil. Chiar dacă au plecat vreo 2-3 jucători, în continuare cei de acolo sunt foarte valoroși. Mă aștept la un joc la fel de greu ca și cel cu FCSB. Trebuie să găsim resursele necesare, trebuie să aducem și prospețime în primul 11. Am încredere totală în toți jucătorii. Fiecare știe că trebuie să dea totul când se apelează la el”, a declarat antrenorul.

Tehnicianul a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă echipa sa. “Am încredere în echipa pe care o antrenez, chiar dacă, din păcate, infirmeria este plină. Sunt multe probleme medicale, este multă oboseală și uzură acumulată. Este final de an și au fost foarte multe meciuri.

Rondon și Debeljuh sunt printre cei cu probleme importante. Vom vedea până la ora jocului pe cine putem recupera și pe cine nu. Aș vrea să nu mă hazardez și să nu pun verdicte clare. Nu sunt doar ei cu probleme”, a explicat Iordănescu.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo se va disputa joi, de la 20:30.

Comenteaza