Edi Iordănescu acuză problemele fizice ale echipei înaintea debutului în play-off: “Nu prea sunt soluții, chiar dacă mi-aș dori să schimbăm mai mulți jucători”

Edi Iordănescu acuză problemele fizice ale echipei înaintea debutului în play-off: “Nu prea sunt soluții, chiar dacă mi-aș dori să schimbăm mai mulți jucători”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a vorbit despre problemele cu care se confruntă formația sa înaintea primului meci din play-off, împotriva Academicii Clinceni.

CFR Cluj se pregătește de prima partidă din a doua fază a campionatului. Pe terenul formației din Gruia va sosi surpriza Ligii 1, Academica Clinceni. Înaintea jocului, Edi Iordănescu a lăudat formația ilfoveană, însă a dezvăluit și problemele cu care se confruntă “feroviarii”.

“A fost o seară frumoasă pentru noi, dar timpul e scurt să ne bucurăm. Aveam datoria morală să dăm totul pentru acest trofeu. În final, a câștigat echipa mai bună, care a avut toate ocaziile jocului. Sunt mândru de echipă, de felul în care a răspuns echipa, dar, din păcate pentru noi, timpul e inamicul numărul 1 și nu avem mult timp la dispoziție să savurăm acest trofeu. Nu avem mult timp la dispoziție pentru regenerare și asta mă apasă cel mai tare.

Clinceniul a produs o performanță istorică pentru club, merită să fie în play-off, o echipă care pune totul în fiecare joc, extrem de serioasă. Au un antrenor care îmi este și amic, știu că e extrem de pasionat și bine pregătit. A reușit lucruri deosebite la Clinceni și au felicitările noastre. Sunt sigur că ne va aștepta un joc extrem de dificil, pentru că, față de noi, Clinceniul vine cu prospețime, a avut multe zile de a pregăti acest joc și un moral bun.

Noi, la capitolul fizic, vom avea de suferit. De data asta nu prea sunt soluții și chiar dacă mi-aș dori să schimbăm mai mulți jucători... nu sunt foarte multe soluții. Trebuie să apelăm la ce avem, să recuperăm jucătorii, să găsim prospețimea și să abordăm într-o manieră eficientă acest joc”, a spus Edi Iordănescu înaintea prima partidei din play-off.

Partida dintre CFR Cluj și Academica Clinceni este programată duminică, de la 18:30.

Comenteaza