Edi Iordănescu a explicat prestația slabă în fața lui Dinamo: “Marcând atât de târziu a fost ceva tensiune”

Edi Iordănescu a explicat prestația slabă în fața lui Dinamo: “Marcând atât de târziu a fost ceva tensiune”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă formația sa chiar înainte de intrarea în play-off.

CFR Cluj a reușit să obțină cele trei puncte în jocul cu Dinamo, însă “feroviarii” s-au chinuit serios în fața unui adversar aflat într-o situație disperată. “Câinii roșii” ocupă locul al 14-lea, iar în partida din Gruia au avut doi eliminați încă din prima repriză. Cu toate acestea, în ciuda ocaziile pe care le-au avut, campioni au reușit să înscrie doar în minutul 80, Omrani fiind cel care a adus victoria echipei sale.

La finalul jocului, antrenorul campioanei, Edi Iordănescu, a analizat jocul formației din Gruia și a explicat de ce prestația elevilor săi a fost una mult sub așteptări într-o partidă care părea la îndemâna “feroviarilor” înainte de fluierul de start.

“Hai să analizăm jocul, până să apară cartonașele roșii. Am avut 2-3 ocazii, două bare, vorbeam altfel dacă intra vreuna. Apoi au venit eliminările, total justificate. Nu înțeleg de ce se discută așa mult, brigada de arbitri a avut un meci greu. Dacă vorbim așa, hai să țipăm și noi. Am avut două penalty-uri!”, a declarat la alibi Edi Iordănescu după întâlnirea cu Dinamo.

Portarul lor a fost azi omul meciului, a avut prezență, a arătat valoare. Raul, fundașul lor, mi-a plăcut iar foarte mult. Nemec a revenit și el bine. Văzând echipa de start a lui Dinamo ne-am dat seama că va fi un meci greu.

Noi am avut probleme de lot, jucători veniți de la loturile naționale, mult accidentați. Eu sunt mulțumit pentru cele trei puncte. Marcând atât de târziu a fost ceva tensiune, dar nu m-au interesat decât cele trei puncte. Dacă marcam mai devreme avea alt entuziasm, dar ratăm destul de mult.

Ne-am depărtat de Craiova, dar ne așteaptă un meci infernal cu ei. Se fac planuri de viitor, dar eu nu-mi permit să mă gândesc ce va fi de la vară. Avem un lot bogat, dar am avut mulți absenți. Trebuie să clădim în jurul acestui rezultat.

Aș vrea să mai remarc ceva. Am văzut ce s-a discutat după Iași și Pitești, când am marcat 4, 5 goluri, ce greșeli au făcut adversarii. Despre câte ocazii am avut, nu s-a discutat. Azi spunem că ne-am chinuit. E fotbal! E normal așa ceva, nimeni nu se dă la o parte. Am văzut un Dinamo combative”, a declarat Iordănescu Jr. la finalul partidei, conform Fanatik.

Comenteaza