Video Echipa de handbal feminin a Universității Cluj contestă arbitrajul din Liga Florilor

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj contestă arbitrajul din Liga Florilor
| Foto: prosport.ro

Formația clujeană a transmis un comunicat în care acuză modul în care Georgiana Doană și Ana Maria Gociu au oficiat partida dintre “studente” și CS Dacia Mioveni.

“Inaintea acestui turneu am semnalat faptul că ne dorim să avem parte de un arbitraj corect.

“Internaționalele” arbitre Georgiana Doană și Ana Maria Gociu au considerat că sunt mai importante decât jucatoarele de pe teren .

Meciul cu Mioveni, de o importanță maximă in evitarea retrogradării pentru ambele echipe a consemnat cât de scazut este nivelul arbitrajului in România.

Doamnele arbitre au călcat in picioare sute de ore de antrenament și zeci de tricouri transpirate din plăcerea fetelor de la Universitatea Cluj de a juca handbal!

Având in vedere prestația cel puțin neinspirată a acestora, am înaintat in cursul acestei zile un memoriu.

Vă invităm să urmăriți câteva cadre care arată in mod clar vicierea de rezultat prin faulturi in atac, pași, eliminări și 7m neacordate pentru Universitatea Cluj!

Competiția trebuie sa se desfășoare in spiritul FAIR-PLAY, iar meciurile trebuie sa se deșfasoare doar pe teren și doar munca jucatoarelor să iasă in evidență”, se arată în comunicatul echipei clujene semnat de directorul sportiv, Sergiu Cacoveanu.

Comenteaza