Echipa de handbal feminin a Universității Cluj are o nouă conducere tehnică

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj are o nouă conducere tehnică
| Foto: facebook.com/uclujhandbalfeminin

După retrogradarea în Divizia A, formația clujeană pregătește schimbări importante pentru revenirea în prima ligă.

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a avut parte de un sezon dezamăgitor în Liga Florilor și a retrogradat în eșalonul secund al handbalului feminin românesc. Clubul a început imediat restructurările, iar formațiea clujeană are o nouă conducere.

Gabriel Ghenov va fi noul președinte al clubului, în timp ce Ioan Ani Senocico va ocupa funcția de director tehnic. În plus, Mihaela Ani Senocico și-a dat acordul pentru o revenire alături de “studente”. Restul staff-ului tehnic urmează să fie completat în perioada următoare.

“Nu am venit cu gândul de a salva ceva: pur și simplu s-a schimbat conducerea secției și am fost solicitat să conduc staff-ul tehnic. Am acceptat cu mare drag pentru că am handbalul în ADN și clubul în suflet și sper ca în cel mai scurt timp să readucem handbalul feminin universitar pe prima scenă.

Ne așteptăm la un drum greu pentru că trebuie să luăm totul de la 0, va trebui să trecem pentru sezonul atipic încheiat, dar sperăm ca împreună cu conducerea secției și a clubului să ne realizăm obiectivul”, a declarat Ioan Ani Senocico.

Comenteaza